Werkgebied

Afscheid nemen van een dierbare doet u het liefst in een vertrouwde omgeving. Thuis als daar voldoende ruimte voor is of anders in uw eigen woonplaats of de dichtstbijzijnde stad. Wat zijn dan de mogelijkheden om op te baren, te cremeren en te begraven?

Voor de plaatsen in ons werkgebied hebben wij de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Zo heeft u makkelijk een overzicht van de mogelijkheden om op te baren, welk crematorium in de buurt is of welke begraafplaatsen. Ook minder voor de hand loggende locaties kunnen we voor u bespreken.

Utrecht

Utrecht biedt alle mogelijkheden voor een begrafenis of een crematie. Voor een traditionele uitvaart maar ook als u op zoek bent naar meer alternatieve locaties.
Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn, de Vinex-wijk van Utrecht, is uitgegroeid tot een volwaardige wijk. Omdat Vleuten en De Meern er in opgenomen zijn is er voldoende gelegenheid om op te baren en te begraven. In Leidsche Rijn is ook een crematorium.
Leidsche Rijn

De Meern

In De Meern is het mogelijk om op te baren en te begraven. Dichtbij, in Leidsche Rijn, is het crematorium waar ook opgebaard kan worden.
De Meern

Vleuten

In Vleuten zelf is het mogelijk om op te baren en te begraven als u lid bent van een van de kerken. Niet ver, langs de A2, ligt een crematorium Domstede met alle mogelijkheden.
Vleuten

Nieuwegein

Gemeente Nieuwegein is in 1971 ontstaan uit de samengevoegde gemeentes Jutphaas en Vreeswijk. Daarom heeft Nieuwegein twee grote Katholieke kerken en begraafplaatsen. En er is een crematorium.
Nieuwegein

IJsselstein

Het kleine stadje met de grote basiliek heeft veel sfeer om een mooie begrafenis te regelen. Het dichtstbijzijnde crematorium is in Nieuwegein.
IJsselstein

Woerden

Woerden biedt alle mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Er zijn meerdere gelegenheden om op te baren, een bijeenkomst te houden in een kerk of een alternatieve locatie en aansluitend te begraven.
Woerden

Gouda

Aan de Hollandsche IJssel ligt de begraafplaats en het crematorium van Gouda. Een gedeelte van de begraafplaats is ingericht als natuurbegraafplaats.
Gouda