Werkwijze

Onze werkwijze is altijd persoonlijk. Voor ons betekent persoonlijke uitvaartverzorging eerst luisteren naar uw verhaal; wat is er gebeurd. Met alle ruimte voor bijbehorende emoties. Dit beschouwen wij als de basis en ons uitgangspunt voor het regelen van de uitvaart met u. We gaan met u in gesprek over wensen en mogelijkheden. Niet alleen over de begrafenis of crematie zelf hebben wij contact, maar ook tijdens de tussenliggende dagen. Wij luisteren, adviseren en begeleiden. Iedereen mag mee praten.

Vertrouwen

Integriteit, openheid en wederzijds vertrouwen vinden wij belangrijk. Om dit zo goed mogelijk te bereiken wordt u gedurende de hele periode begeleid door één van ons: Caroline de Bruijn of Narda Delhaas.

Leefstijlen

Wij staan open voor alle culturen, leefstijlen en levensovertuigingen.
Die diversiteit in mensen maakt ons werk bijzonder. In elke situatie zoeken wij samen met u naar een unieke uitvaart.

Harmonieus

Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden niet meer uit één gezin komen, wat soms complexe situaties met zich mee brengt. Wij zoeken ook in dergelijke situaties samen met nabestaanden naar een harmonieus afscheid voor iedereen.

Duurzame uitvaart

Vindt u het belangrijk om keuzes te maken die rekening houden met het milieu en een duurzaam karakter hebben? Tegenwoordig wordt daar steeds meer rekening mee gehouden in de uitvaartwereld en kunt u keuzes maken die milieuvriendelijk en duurzaam zijn.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Lees verder… Duurzame uitvaart