Team en organisatie

Marise Verboom | Eigenaar

Er écht kunnen zijn wanneer nabestaanden dat nodig hebben. Mijn vader heeft me altijd gezegd dat ik moest gaan doen waar ik gelukkig van werd. Hij wilde na zijn pensioen de uitvaartwereld in. Omdat hij dit niet mocht halen ben ik als dochter, met mijn vader altijd in gedachte, de uitvaartbranche in gestapt. Stiekem wist ik al dat, met het ondernemershart waarmee ik ben opgegroeid, ik dit unieke vak in zou gaan. En dat doe ik als eigenaar en uitvaartbegeleider bij Amenti Uitvaart.

Na het behalen van mijn vakdiploma aan de Après la Vie Academie ben ik de uitvaartbegeleider geworden wie ik ben, wil zijn en waar ik me blijvend in wil ontwikkelen. Want ik besef me dat ieder afscheid een eigen aanpak vergt; ik zorg daarom dat ik nieuwsgierig blijf en leren onderdeel maak van mijn professie. Ik ben er en zal er zijn voor iedereen die net dat stapje extra wil bij een afscheid waarbij de kern klopt en je dicht bij je eigen emoties durft te staan. Ik heb mijn pad gekozen!

Team

Naast Marise werken er diverse freelancers op de momenten dat het gevraagd wordt. Caroline de Bruijn kun je naast Marise als betrokken uitvaartbegeleider krijgen. Caroline werkt sinds 2008 als uitvaartbegeleider en heeft Amenti Uitvaart jarenlang met Narda Delhaas mogen leiden. Een diversiteit aan krachtige uitvaartbegeleiders die samen Amenti vormen, elkaar versterken en zorgen dat elke uitvaart de aandacht krijgt die het verdient.

De organisatie

Amenti bestaat sinds 1995. Opgericht door een van de eerste vrouwelijke uitvaartondernemers in Utrecht. Een uitvaartorganisatie die niet meer weg te denken is. De persoonlijke manier van afscheid nemen zit diepgeworteld in Amenti. Alle uitvaartbegeleiders werken met dit principe, elke dag weer. En met de jaren werd het werkgebied groter, maar de organisatie blijft klein om altijd te kunnen blijven doen waar Amenti voor staat. Een uitvaart die écht eigen is, zal dus altijd de norm blijven. Amenti, een bedrijf met geschiedenis die de toekomst vol passie tegemoet blijft treden.