Uitvaartverzorging IJsselstein

Voor wie het aanspreekt is het een prachtig beeld om vanuit de imposante Basiliek begraven te worden. Heel anders, maar ook sfeervol is de kleine begraafplaats aan de Groene Dijk.

Crematorium IJsselstein

In IJsselstein is geen crematorium. In de buurt kunt u voor een crematie terecht bij
Crematorium Noorderveld in Nieuwegein, Crematorium IJsselhof in Gouda of crematorium Daelwijck in Utrecht -Noord. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het gezelschap hebben alle drie de crematoria hun eigen mogelijkheden en uitstraling.

Begraafplaats IJsselstein

In IJsselstein zijn twee gemeentelijke begraafplaatsen:
– begraafplaats Eiteren
– begraafplaats De Hoge Akker

Op Algemene Begraafplaats De Hoge Akker is er behalve het algemene gedeelte ook een Katholiek en een Islamitische gedeelte, waar volgens eigen religieuze rituelen en gebruiken begraven kan worden. Op Eiteren worden geen nieuwe graven meer uitgegeven, maar er vinden nog wel bijzettingen plaats.

RK begraafplaats IJsselstein

De RK begraafplaats aan de Groene Dijk is sinds 2011 weer in gebruik. Alleen parochianen kunnen hier begraven worden.

Opbaren IJsselstein

Thuis opbaren

Na het overlijden van uw dierbare kunt u er voor kiezen om hem of haar thuis te houden en thuis op te baren. U kunt in vertrouwde omgeving en op uw eigen tijd afscheid nemen. Bezoek van familie en vrienden houdt u in eigen hand. Thuis opbaren kan op bed of in een kist. Per situatie beoordelen wij de mogelijkheden. Wij hebben alle benodigde apparatuur om een thuis opbaring te verzorgen en komen dagelijks controleren.

Uitvaartcentrum IJsselstein

U kunt er ook voor kiezen om uw dierbare op te baren in een uitvaartcentrum.

  • rouwkamer van kerkelijk centrum ’t Kruispunt, Touwlaan 36
  • rouwkamer van woonzorgcentrum Mariënstein, Benschopperweg 14

Uitvaartlocatie IJsselstein

Als uitvaartlocatie in IJsselstein kunt u in de kerken ook terecht in de aula van het uitvaartcentrum aan de Baden Powellweg en in de aula op begraafplaats De Hoge Akker.

Denkt u zelf aan een andere locatie in IJsselstein of in de omgeving van IJsselstein dan horen wij dat graag. Dan bekijken we of die geschikt is en kunnen we naar de mogelijkheden informeren.

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Wie zijn wij
Wij zijn Marise Verboom en Caroline de Bruijn. Eén van ons is uw vaste contactpersoon.

Zeer betrokken uitvaartondernemer
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke,...
Lees verder Ervaringen