Reviews

Lieve woorden van mooie mensen

IK VOELDE ME BEGREPEN EN GESTEUND

Ik heb hele goede ervaringen met Amenti Uitvaartverzorging. Ze blinken uit in een persoonlijke benadering en jou te ontzorgen. Ik voelde me begrepen en gesteund.

Caroline

In mijn situatie heb ik vooral te maken gehad met Caroline. Wat was ze betrokken en respectvol, ook richting mijn naasten. Ik heb ook veel steun gehad met de voorbereidingen. Mede dankzij haar had ik de kracht om te speechen op de crematie van mijn overleden partner. En wat een mooie begeleiding en persoonlijke woorden van haar tijdens de crematie. Ik kan Armenti van harte aanbevelen in de toch al moeilijke omstandigheden van het verliezen van je dierbare.

ELLEN UIT UTRECHT

TOT IN DE FINESSES

Het adres van Amenti Uitvaartverzorging gevonden via de website. Dat gaf ons een goed gevoel. Wijzelf als gezin hadden bepaalde ideeën en wensen. Door Narda Delhaas zijn deze in een uitstekend programma verwerkt. Alles klopte tot in de finesses.

Wij kijken met een voldaan gevoel terug op de uitvaart van mijn man.

MW. G. TEN BROEKE UIT IJSSELSTEIN

In een zeer moeilijke tijd heeft Marise ons goed bijgestaan bij het verzorgen van een mooi afscheid voor onze moeder. Marise heeft goed naar onze wensen geluisterd en kwam zelf ook met ideeën. Heel waardevol als iemand op zo’n moment meedenkt.

FIJA TAP

Marise is erg prettig in de omgang en heeft alle tijd voor je. En daarnaast heeft ze de uitvaart prima geregeld.

Maris Smits

Caroline kan ik aan iedereen aanraden die een persoonlijke begeleider zoekt. Caroline voelde onze wensen en stemming heel goed aan en sloot daar perfect bij aan. Ze gaf adviezen en sturing waar nodig, op een fijne en warme manier, en liet ons zaken zelf regelen waar dat kon. Caroline heeft ons op een warme, persoonlijke en empathische wijze door een verdrietige periode geleid, waarbij op zijn tijd ruimte was voor humor. Ook het nagesprek is door ons zeer gewaardeerd (bijzonder at zij daar de tijd voor neemt!).

Marianka Lammertse

Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking met Caroline. Ze heeft er met haar bijdrage voor gezorgd dat de uitvaart is gelopen zoals we dat ook wilden. Heeft open gestaan voor onze vragen en mee gedacht hoe we het konden brengen zoals we wilden. Ondanks deze verschrikkelijke zware tijd kijk ik toch terug met een heel goed gevoel en dat is heel erg belangrijk voor ons groot verlies.

Anneke Rouw

Vanaf het eerste telefoontje midden in de nacht uitstekend geholpen en meegenomen in de te maken keuzes. Fijne open communicatie, inbreng, goede adviezen en ons voldoende ruimte gelaten voor onze eigen inbreng.

M.T. Oostveen

Alles was perfect verzorgd door de uitvaarondernemer. Hele aardige, betrokken mensen. Wij, de familie, hebben daardoor een zeer goed gevoel aan deze uitvaart overgehouden. Ook de evaluatie hebben wij als zeer prettig ervaren.

Karin Vroklage-van Maarschalkerweerd