Wat kost een uitvaart en hoe zit het met verzekeringen?

Uitvaartkosten

Maatwerk kent geen vaste prijs. Iedere keuze heeft invloed op de uiteindelijke kosten. Antwoord hierop kunnen we dus niet geven. Vele prijzen van crematoria, begraafplaatsen en niet-funeraire locaties zijn terug te vinden op de eigen website. Amenti rekent een vast tarief van € 2100,- voor het aannemen, organiseren en begeleiden van de uitvaart.

Het is mogelijk om, wanneer het overlijden nog komen gaat, van tevoren een kostenbegroting van ons te ontvangen. Tevens zorgen wij dat er na het eerste gesprek een kostenbegroting gereed is waarin alle keuzes financieel staan uitgedrukt. 

Uitvaartverzekeringen

Wanneer er een uitvaartverzekering aanwezig is kunnen we deze voor jullie laten uitkeren of kan dit zelf geregeld worden. Alles in overleg. Kapitaalverzekeringen en deposito’s keren geld uit en geven vrijheid van keuze voor een uitvaartbegeleider. Naturapolissen zijn ingekochte diensten bij de aangegeven uitvaartonderneming, denkend aan DELA of Monuta. Amenti kan dan ook zeker de uitvaart voor jullie regelen, maar hier kunnen wel financiële consequenties aan vastzitten. Deze kunnen wij tijdens het eerste gesprek al kenbaar maken. Vooraf vragen over de verzekering en het verzorgen van de uitvaart door Amenti? Neem contact met ons op. 

Meer over de uitvaart