Bloembericht als troost

Door de genomen maatregelen is het niet mogelijk om met meer dan 30 personen bij een uitvaart aanwezig te zijn. Terwijl samen met de naaste familie afscheid nemen van een dierbare overledene zo troostend kan zijn voor de nabestaanden. En familie, vrienden en andere bekenden geeft het het gevoel dat ze 'erbij waren' en hun medeleven hebben kunnen laten zien.

Bloembericht

Om dat medeleven toch zichtbaar te maken heeft Amenti Uitvaartverzorging het bloembericht bedacht. Een bloem met een persoonlijke herinnering of troostend woord. Samen vormen ze een bijzonder boeket dat namens alle afzenders aanwezig is bij de begrafenis- of crematieplechtigheid. Na afloop wordt het boeket -inclusief vaas- mee gegeven aan de nabestaanden.
De bloemen vergaan, maar de berichten blijven! Een klein gebaar, maar tot grote troost voor de nabestaanden.

Rouwkaart

Het mooiste resultaat krijg je als iedereen op de hoogte is van deze mogelijkheid. Als de naaste familie de bloemberichten een mooi idee vinden wordt iedereen die een rouwkaart krijgt uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Deelname is op vrijwillige basis.

Informatie

Als u de uitvaart niet door Amenti Uitvaartverzorging laat verzorgen, maar toch Bloemberichten wilt, neemt u dan contact op met Amenti Uitvaartverzorging, contactpersoon Narda Delhaas, tel. 06 2189 4959.

Ontzettend goed geholpen
In april is mijn man overleden, veel te jong en heel onverwachts. Door Caroline van Amenti zijn wij zo...
Lees verder Ervaringen