Warm en mooi

Toen wij te horen kregen dat mijn man niet meer kon genezen, was er een hoop wat op ons af kwam en waar we aan moesten denken.
Op advies van een bekende kozen we voor Amenti Uitvaartverzorging. Dat klopte want vanaf het moment dat ik belde dat mijn man overleden was, en ik Caroline aan de telefoon kreeg, kwam er een rust over me heen en voelde ik al dat het allemaal goed zou komen.
Met veel zorg en aandacht hebben we alles geregeld. En alles wat we samen hadden doorgepraat, heeft Caroline waar kunnen maken.
Eigenlijk was er geen plaats in het rouwcentrum, maar ze is een koelplaat gaan halen, zodat er niet extra met hem heen en weer gereden hoefde te worden en hij er toch heen kon. De uitvaart was warm en mooi en tijdens de muziek kwamen er mooie foto’s langs. Niets was Caroline te veel, steeds vroeg ze of ze iets voor ons kon doen en of het naar wens was.
Wat we ook waardeerden was de corsage die we na afloop kregen, gemaakt van bloemen uit de rouwstukken. Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen!