Uitvaart vooraf regelen

Als u verwacht een uitvaart te moeten regelen op korte of langere termijn, geeft het u veel rust als u vooraf nadenkt of overlegt over beslissingen die genomen moeten worden. U wordt niet meer overvallen met vragen waar u nog niet bij stil hebt gestaan. Als grote lijnen bekend zijn heeft u meer gelegenheid om op details in te gaan bij de uiteindelijke invulling van het afscheid.

Uw eigen uitvaart

Nadenken over uw eigen uitvaart, of het er met naasten over hebben is confronterend. Daar is moed voor nodig. Ook dan geeft het rust, zowel voor uzelf als voor uw nabestaanden als uw wensen bekend zijn. Ze zijn een duidelijke leidraad bij het regelen van uw uitvaart.

Vrijblijvend

Een uitvaart vooraf regelen, bespreken en vast laten leggen gebeurt steeds vaker.
Tijdens een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor, nemen wij de tijd om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.  Er is veel mogelijk, maar wat past bij u en uw situatie? Hoe denkt uw partner daarover, uw kinderen of een andere naaste?

Weloverwogen keuzes

Met onze informatie kunt u weloverwogen keuzes maken. Wat overigens niet hoeft te betekenen dat ze voor altijd vastliggen. Wensen en meningen kunnen altijd veranderen.
U hoeft ook niet in een keer over alle onderdelen een beslissing te nemen. Neemt u de tijd om over zaken na te denken.

Kostenoverzicht

Van de aangegeven wensen kunnen wij een actueel kostenoverzicht maken. Daarmee krijgt u een reëel inzicht in de kosten. Deze krijgt u thuisgestuurd, samen met uw uitvaartwensen.

Deposito

Wij bieden de mogelijkheid om een bedrag voor uw uitvaart bij ons in deposito te storten. Dit bedrag wordt gereserveerd en u ontvangt jaarlijks bericht van de bijgeschreven rente.