Uitvaart IJsselstein

Voor het verzorgen van een uitvaart in IJsselstein kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging. Opgericht in 1995 in Utrecht, sinds 2002 gevestigd in De Meern en al die jaren werkzaam in de regio, waaronder IJsselstein.

Uitvaartverzorging IJsselstein

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de uitvaart lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij goed. Vanuit die gedachte staan wij u graag ter zijde met onze jarenlange ervaring.
Het contact met Amenti Uitvaartverzorging is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel.

Wij luisteren eerst naar uw verhaal en bespreken daarna samen met u wat er geregeld moet worden. De praktische zaken regelen wij. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Maar dat hoeft niet, u houdt zelf de hand in het regelen van de uitvaart. Ons aandeel in het hele proces is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de uitvaart uiteindelijk verloopt zoals is besproken en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid.

Uitvaartcentrum IJsselstein

Bij de zorg voor de overledene hoort de vraag waar hij of zij opgebaard wordt tot de dag van de uitvaart. Opbaren in IJsselstein kan in het uitvaartcentrum aan de Baden Powellweg 2 en in het Kruispunt aan de Touwlaan 36.

Thuis opbaren IJsselstein

Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u uw dierbare overledene thuis wilt opbaren. Dat is bijna altijd mogelijk. Amenti Uitvaartverzorging heeft alle benodigde apparatuur hiervoor in huis. Per situatie beoordelen wij de mogelijkheden.

Lees verder
Uitvaartverzorging
Begrafenis IJsselstein
Crematie IJsselstein