Uitvaart De Meern

Voor het verzorgen van een uitvaart in De Meern kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging. Sinds 2002 is Amenti Uitvaartverzorging gevestigd in De Meern. De Meern is onze thuisbasis.

Uitvaartverzorging De Meern

Na het overlijden van een dierbaar persoon komt er veel op u af. Dat begrijpen wij. Vanuit dit begrip en met onze jarenlange ervaring staan wij u graag op onze eigen wijze ter zijde.

In de eerste plaats wordt u overvallen door alle emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn. Amenti Uitvaartverzorging streeft naar een betrokken en persoonlijk contact met de nabestaanden. Wij luisteren naar uw verhaal en gaan dan samen met u en andere betrokkenen bespreken wat er geregeld moet worden.
Dat is de praktische kant. Die kunt u gerust aan ons overlaten, maar dat hoeft niet. Ons aandeel in alle praktische kanten is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de uitvaart uiteindelijk verloopt zoals besproken en u zich kunt richten op het laatste afscheid.

Kerkelijke uitvaart De Meern

Dat kan een uitvaart zijn vanuit de Marekerk aan de Zandweg of de RK Mariakerk aan de Pastoor Boelenslaan met aansluitend een begrafenis op het kerkhof of een crematie in een van de crematoria in de buurt.
Een niet-kerkelijke uitvaartplechtigheid kan ook gehouden worden in de Marekerk, Het Vereenigingsgebouw of een andere door u gewenste locatie.

Opbaren in De Meern

Opbaren in De Meern kan in het kleine gebouwtje op de Protestantse begraafplaats aan de Zandweg. Iedereen mag hier gebruik van maken. Een rouwbezoek met de overledene en een uitgebreide condoleance is mogelijk in Het Vereenigingsgebouw bij de begraafplaats.

Thuis opbaren

U kunt er ook voor kiezen uw dierbare thuis op te baren. U kunt op elk moment en met wie u wilt afscheid nemen. Amenti Uitvaartverzorging heeft alle benodigdheden voor een thuis opbaring. Dat kan op bed, maar ook in een kist. Per situatie beoordelen wij de mogelijkheden.

Lees verder…
Begrafenis De Meern
Crematie De Meern
Uitvaartverzorging