Uitvaart Vleuten

Als er iemand overlijdt in uw naaste omgeving, of gaat overlijden, dan komt u voor de moeilijke taak een dierbaar iemand los te moeten laten en uit handen te moeten geven. Dit is een emotionele en onzekere situatie die veel gevoelens oproept.

En de uitvaart moet geregeld worden. Bij het maken van de juiste beslissingen voor een uitvaart in Vleuten wilt u graag goede begeleiding; persoonlijk en betrouwbaar, maar ook deskundig en zorgvuldig. Bij Amenti Uitvaartverzorging staan deze waarden voorop. Op deze wijze wordt samen met de nabestaanden het afscheid vorm gegeven waarin de overledene centraal staat en zijn of haar leven recht gedaan wordt.

Afscheid

Het afscheid kan klein zijn in intieme kring, met een enkel muziekstuk en een gedicht. Of juist een uitvaart waarin de overledene groots wordt herdacht met live muziek, veel sprekers en foto’s. Het kan een plechtigheid zijn zoals u gewend bent met een dienst in de RK Willibrordkerk of een bijeenkomst in de aula van een crematorium.
Wat het ook wordt, belangrijk is dat het een passend en respectvol afscheid wordt, waarin uw dierbare centraal staat en waar u zich goed bij voelt.

Kerkelijke uitvaart Vleuten

Een kerkelijke uitvaart in Vleuten vindt plaats in de de RK Willibrordkerk aan de Pastoor Ohllaan of in de Protestantse Torenpleinkerk aan Schoolstraat. Aansluitend kan er een begrafenis plaatsvinden op een van de kerkhoven of een crematie.
Een niet-kerkelijk uitvaartplechtigheid kan ook gehouden worden in de Torenpleinkerk of een andere door u gewenste locatie.

Opbaren in Vleuten

Opbaren in Vleuten kan in het mortuarium bij de RK begraafplaats aan de Paddenaar. Iedereen mag hier gebruik van maken.

Thuis opbaren

Als u uw dierbare graag thuis wilt houden dan kan dat bijna altijd. Zo heeft u langer de tijd om in eigen omgeving afscheid te nemen van uw dierbare. Amenti Uitvaartverzorging heeft alle apparatuur die nodig is voor een thuis opbaring. Dat kan nog op bed, maar ook direct in de kist op de benedenverdieping. Per situatie beoordelen wij de mogelijkheden.

Lees verder…
Begrafenis Vleuten
Crematie Vleuten
Uitvaartverzorging