Uitvaart Nieuwegein

Voor het verzorgen van een uitvaart in Nieuwegein kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging. Opgericht in 1995 in Utrecht, sinds 2002 gevestigd in De Meern en al die jaren werkzaam in de regio, waaronder voor een belangrijk deel in Nieuwegein.

Uitvaartverzorging Nieuwegein

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de uitvaart lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij goed. Vanuit die gedachte staan wij u graag ter zijde met onze jarenlange ervaring.
Het contact met Amenti Uitvaartverzorging is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel. Wij luisteren eerst naar uw verhaal en gaan daarna samen met u bespreken wat er geregeld kan en moet worden.

Zelf regelen

De praktische zaken regelen wij. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Maar dat hoeft niet, u heeft zelf de hand in het regelen van de uitvaart. Ons aandeel in het hele proces is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de uitvaart uiteindelijk verloopt zoals is besproken en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid.

Uitvaartcentrum Nieuwegein

Bij de zorg voor de overledene hoort de vraag waar hij of zij opgebaard wordt tot de dag van de uitvaart. Opbaren in Nieuwgein kan in uitvaartcentrum van crematorium Noorderveld, het uitvaartcentrum aan het Drilleveld of thuis.
Wij maken gebruik van deze locaties.

Thuis opbaren Nieuwegein

Het kan ook uw wens zijn uw dierbare overledene thuis op te baren. Bijna altijd is dat mogelijk. Amenti Uitvaartverzorging heeft alle benodigde apparatuur hiervoor in huis. Wij beoordelen per situatie de mogelijkheid.

Lees verder …
Uitvaartverzorging
Begrafenis Nieuwegein
Crematie Nieuwegein