Uitvaart Leidsche Rijn

Voor het verzorgen van een uitvaart in Leidsche Rijn kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging. Opgericht in 1995 in Utrecht en sinds 2002 gevestigd in De Meern, een van de kernen van Leidsche Rijn. Wij beschouwen Leidsche Rijn dan ook als onze thuisbasis.

Uitvaartverzorging Leidsche Rijn

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de uitvaart lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij goed. Vanuit die gedachte staan wij u graag ter zijde met onze jarenlange ervaring.
Het contact met Amenti Uitvaartverzorging is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel.

Wij luisteren eerst naar uw verhaal en gaan daarna samen met u -en andere betrokkenen- bespreken wat er geregeld kan en moet worden. De praktische zaken regelen wij. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Maar dat hoeft niet, u heeft zelf de hand in het regelen van de uitvaart. Ons aandeel in het hele proces is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de uitvaart uiteindelijk verloopt zoals is besproken en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid.

Uitvaartcentrum Leidsche Rijn

Bij de zorg voor de overledene hoort de vraag waar hij of zij opgebaard wordt tot de dag van de uitvaart. Opbaren in Leidsche Rijn kan in een uitvaartcentrum of thuis. In De Meern is het mogelijk om op te baren in het mortuarium op de Protestantse Begraafplaats aan de Zandweg.
In Vleuten is het mogelijk op te baren achter de RK Willibrordkerk en aan de Nieuwe Vaart.
Wij maken gebruik van deze locaties.

Thuis opbaren Leidsche Rijn

Het kan uw wens zijn uw dierbare overledene thuis op te baren. Dat is bijna altijd mogelijk. Amenti Uitvaartverzorging heeft alle benodigde apparatuur hiervoor. Per situatie beoordelen wij de mogelijkheden.

Lees verder
Uitvaartverzorging
Begrafenis Leidsche Rijn
Crematie Leidsche Rijn

Amenti Uitvaartverzorging vindt u ook op het online ontmoetingsplein voor Leidsche Rijn.