Uitvaart Gouda

Voor het verzorgen van een uitvaart in Gouda kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging. In 1995 is Amenti Uitvaartverzorging opgericht in Utrecht en sinds 2002 gevestigd in Leidsche Rijn. Al vanaf de oprichting verzorgen wij uitvaarten in Utrecht en ruime omgeving, waaronder ook Gouda.

Regelen van de uitvaart

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de uitvaart lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij. Vanuit dat gevoel staan wij u graag ter zijde met onze ervaring, ook in Gouda.
Het regelen van de uitvaart wordt gedurende het hele proces verzorgd door dezelfde persoon: Caroline de Bruijn of Narda Delhaas. Het contact en de dienstverlening is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel.
Wij nemen de tijd, wij luisteren eerst naar uw verhaal en bespreken pas daarna wat er geregeld moet worden. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan en adviseren waar wij denken dat dat zinvol is in uw situatie. Het resultaat is altijd: een persoonlijke uitvaart die verloopt zoals is besproken en waarbij u zich met uw familie en vrienden kunt richten op het laatste afscheid van hun dierbare.

Uitvaartcentrum in Gouda

Bij de zorg voor de overledene hoort de vraag waar hij of zij opgebaard wordt tot de dag van de uitvaart. Er zijn twee mogelijkheden; thuis of in een uitvaartcentrum in Gouda.

Uitvaartcentrum Aalberseplein

Er is een uitvaartcentrum aan het Aalberseplein en in de Emmastraat.
Het uitvaartcentrum aan het Aalberseplein heeft vier opbaarkamers en twee 24-uurskamers. Bij gebruik van een 24-uurskamer krijgt u de sleutel van deze kamer en heeft u gedurende de opbaar periode altijd toegang. Het grote voordeel hiervan is dat u zo vaak, zo lang en met wie u wenst bij uw dierbare overledene kunt zijn.

Uitvaartcentrum Emmastraat

Sinds 2015 is er nog een uitvaartcentrum in Gouda aan de Emmastraat.
Dit uitvaartcentrum heeft ook meerdere 24-uurskamers naast de reguliere functies van het uitvaartcentrum, waar u terecht kunt voor rouwbezoek en condoleance.

Thuis opbaren

De andere mogelijkheid van opbaren is thuis opbaren.
Thuis opbaren wordt als ‘fijn’ en intiem ervaren, omdat uw dierbare nog ´even´ in zijn of haar eigen, vertrouwde omgeving is. U kunt het afscheid nemen besloten houden, maar ook uitnodigen wie u wilt en zo vaak u wilt. U kunt op elk gewenst moment even in alle stilte bij uw dierbare gaan zitten en de tijd nemen.

Amenti Uitvaartverzorging heeft alle benodigde apparatuur om thuis opbaren mogelijk te maken. Per situatie beoordelen wij in overleg met de nabestaanden wat de beste oplossing is.

Lees verder…
Uitvaartverzorging
Begrafenis Gouda
Crematie Gouda