Amenti-Uitvaartverzorging-vooraf-regelen

Vooraf regelen

Nadenken over uw eigen uitvaart of het er met uw naasten over hebben, is vaak confronterend. Daar is moed voor nodig. Toch is het verstandig daar eens voor te gaan zitten. Het levert u een rustig idee op, zowel voor uzelf als voor uw naasten, als uw wensen op papier staan.

Inzicht in de kosten

Als u vooraf uw uitvaartwensen met ons bespreekt, dan leggen wij die vast in een wilsbeschikking. Aan de hand van die wensen maken wij een kostenraming en sturen u die toe samen met uw wilsbeschikking. U kunt deze thuis op uw gemak nakijken en bewaren. Na vijf jaar ontvangt u automatisch een aangepaste kostenraming met de dan geldende tarieven.

U wordt niet verrast door vragen waar u niet op voorbereid bent

Door u vooraf te informeren en de mogelijkheden te bespreken is de kans klein dat u keuzes maakt waar u achteraf spijt van krijgt. Die reactie horen we met enige regelmaat. Dat is spijtig, want dat blijft nabestaanden altijd bij. Bespreek uw wensen met uw nabestaanden, dan zijn zij op de hoogte. Ook dat kan u een gerust gevoel geven.

Onze voorzorg

In een persoonlijk gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor nemen we de tijd om de mogelijkheden te bespreken. Met deze informatie kunt u weloverwogen keuzes maken. Wat overigens niet hoeft te betekenen dat ze voor altijd vastliggen. U kunt ze altijd bijstellen.

Kosteloos en vrijblijvend

Onze voorzorg is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich goed voorbereiden op hun eigen of andermans begrafenis of crematie. Dat komt de kwaliteit en het persoonlijke karakter van het afscheid ten goede.

Afspraak

Maak een afspraak bij u thuis, of bij ons op kantoor in Woerden.

Deposito

Wij bieden mensen die hun uitvaart bij ons vastleggen en door ons willen laten verzorgen, de mogelijkheid om geld hiervoor bij ons in deposito te storten. Dit geld wordt door ons gereserveerd en te zijner tijd aangewend voor de kosten van de uitvaart. Van de rente die jaarlijks wordt bijgeschreven ontvangt u bericht.
Maak een afspraak

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Wie zijn wij
Wij zijn Marise Verboom en Caroline de Bruijn. Eén van ons is uw vaste contactpersoon.

Zeer betrokken uitvaartondernemer
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke,...
Lees verder Ervaringen