Onze uitvaartzorg

Het regelen van een uitvaart is iets waar u waarschijnlijk weinig ervaring mee hebt. Naast alle gevoelens van verdriet brengt dat extra onzekerheid met zich mee. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nemen wij de tijd en hebben wij alle aandacht voor u. We luisteren, leggen uit, vullen aan en zijn zorgvuldig in onze uitvoering. Wij nemen het voortouw als dat nodig is, en blijven op afstand als dat gepast is.

Dat is ook onze aanpak als u vooraf informatie wil over het regelen van een uitvaart en de kosten daarvan. Met de tijdgeest mee informeren we u graag over de aspecten die een uitvaart duurzamer maken en zijn wij even behulpzaam bij het begeleiden van mensen die zoveel mogelijk zelf willen doen.

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Werkwijze

We hebben tijd en aandacht voor u. Dat is hóe we het doen, Wat we doen, wat onze werkwijze is, leest u hier.
Werkwijze

Praktisch

Wat moet ik doen als er iemand overlijdt? U vindt hier het antwoord en meer praktische informatie hoe u zich kunt voorbereiden op het gesprek met de uitvaartverzorger.
Praktisch

Kosten

Wat kost een uitvaart? Een eenvoudig antwoord is er niet, want een uitvaart is maatwerk. Iedereen maakt andere keuzes. De hoogte van de rekening is afhankelijk van die keuzes . We kunnen u wel een richting geven.
Kosten

Vooraf regelen

Denkt u er wel eens aan om vooraf uw uitvaart te bespreken en vast te laten leggen? Het zal u een geruststellend gevoel geven als u dat doet. Uw wensen zijn bekend voor uw nabestaanden en u heeft inzicht in de kosten.
Vooraf regelen

Zelf regelen

Het past bij deze tijd dat u de uitvaart voor uw naaste zelf of zoveel mogelijk zelf wil regelen en uitvoeren. U heeft misschien lang voor hem of haar gezorgd en wil ook dat laatste stukje zelf verzorgen. Wat uw overweging ook is, u mág de uitvaart zelf regelen. Er komt veel bij kijken, maar het levert u ook veel op. Lees hier praktische informatie en hoe wij u op weg kunnen helpen.
Zelf regelen

Duurzame uitvaart

Als u tijdens uw leven rekening houdt met het milieu dan wilt u aan het einde van uw leven ook een uitvaart die daar rekening mee houdt. Er zijn op alle onderdelen van een begrafenis of crematie keuzes te maken die minder belastend zijn. We informeren u graag.
Duurzame uitvaart