Nazorg

Amenti Uitvaartverzorging biedt nazorg na overlijden. Wij vinden het belangrijk dat u de draad van het leven weer kunt oppakken na de begrafenis of crematie. De periode na de uitvaart, wanneer het leven weer ‘gewoon’ wordt, kan extra moeilijk zijn. De aandacht van anderen in uw omgeving wordt minder en misschien krijgt u als reactie op uw verlies dat ‘het leven verder gaat’.
Het verlies is groot en voelbaar. Het verdriet kan op de meest onverwachte momenten opkomen. U bent in de rouw. Hoe lang dat duurt en hoe het zich precies uit, is voor ieder mens verschillend. Rouw is geen ziekte, het is een proces van aanpassing aan een verlies. Aanpassing aan een totaal veranderde situatie. Dat is volkomen normaal, maar valt niet mee; het kan een zware opgave zijn.

Nazorg

Amenti Uitvaartverzorging wil u hierbij ondersteunen door u enige maanden na de uitvaart een nazorg gesprek aan te bieden. Deze nazorg na overlijden is kosteloos en behelst een verkennend telefoongesprek en het feitelijke nazorg gesprek van een tot anderhalf uur.

Professioneel en persoonlijk

Wij zijn van mening dat Nazorg na een overlijden een ander vak is dan Uitvaartzorg. Om professionele en persoonlijke nazorg aan te kunnen bieden hebben wij Rienie Baltussen aangetrokken. Zij neemt na ongeveer vier maanden contact met u op en maakt, als u daar behoefte aan heeft een afspraak met u.

 

Financieel Nabestaanden Adviseur

Los van onze eigen dienstverlening kunnen wij u ook doorverwijzen naar iemand die u kan helpen met de financiële en administratieve afwikkeling van de nalatenschap. Wij bespreken met de contactpersoon van de nabestaanden of daar behoefte aan is.