Indrukwekkend afscheid

Beste Narda,

Niet onverwacht – maar als het moment dan daar is, toch te vroeg – heb ik weer een beroep moeten doen op je hulp, zorg en organisatietalent. Drie jaar geleden heb je mij en mijn vrouw bijgestaan bij de uitvaart van mijn moeder. Dat was een begrafenis in kleine kring, maar met jouw hulp wisten we er een waardige en memorabele uitvaart van te maken.

Vorige week zondagmorgen moest ik je weer bellen, nu voor mijn vrouw die na een slopende ziekte was overleden. Enkele weken eerder had mijn vrouw, in de wetenschap dat het einde nabij was, je naam laten vallen.

Dit keer was het een uitvaart met veel meer mensen en inbreng van andere familieleden. Wederom heb je er een indrukwekkend afscheid van gemaakt. We spreken elkaar nog over een paar weken. Maar ik wil je al vast laten weten dat de familie en ik zeer blij zijn met de wijze waarop het proces vanaf zondag tot en met de dag van de uitvaart is verlopen. We hebben van familie, vrienden en kennissen, die bij de uitvaart aanwezig waren en behoorlijk onder de indruk waren, vele positieve reacties ontvangen.

Dankjewel voor alle hulp en steun.