Genuanceerd en met respect

Binnen een paar minuten nadat ik aan de koffie zat bij Narda Delhaas en Caroline de Bruijn had ik het sterke gevoel dat ’t een goede beslissing zou zijn om Amenti de begrafenis van mijn moeder te laten verzorgen. Ik was ter kennismaking bij hen beland na  – tijdens het drinken van een kopje cappuccino bij Panini di Pino in Vleuterweide – een boekje te hebben doorgebladerd waarin allerlei bijzonderheden stonden over de ondernemers en hun bedrijven in Leidsche Rijn/Vleuten, waaronder Amenti. Vanwege het feit dat mijn moeder ernstig ziek was en de behandelend artsen er van uit gingen dat haar nog maar heel weinig tijd gegeven zou zijn besloot ik na overleg met m’n zus en broers – met het naderend overlijden van mijn moeder in gedachten – om alvast enkele stappen te gaan zetten die onontkoombaar waren. Door op tijd met Amenti in zee te zijn gegaan hebben we als familie rustig en weloverwogen het afscheid van onze moeder op de juiste wijze vorm kunnen geven. Met name het door Amenti genuanceerd en met respect omgaan met de ideeën en gedachten die binnen onze familie leefden ten aanzien van de vorm van afscheid nemen is ons erg goed bevallen.