Crematie Leidsche Rijn

Bij het regelen van de crematie in Leidsche Rijn wilt u graag goede begeleiding. U kunt hierbij vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging; in 1995 opgericht in Utrecht, sinds 2002 gevestigd in De Meern, een van de kerngemeentes van Leidsche Rijn, onze thuisbasis.

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de crematie lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij goed. Vanuit die gedachte staan wij u graag ter zijde met onze ervaring.
Het contact met Amenti Uitvaartverzorging is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel.

Wij luisteren eerst naar uw verhaal en gaan daarna samen met u -en andere betrokkenen- bespreken wat er geregeld moet worden. De praktische zaken regelen wij. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Maar dat hoeft niet. Ons aandeel in het hele proces is zo groot of zo klein als u dat wenst. U krijgt van ons alle ruimte om veel zelf te regelen. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de crematie uiteindelijk verloopt zoals is besproken en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid.

Crematorium Domstede

Wij zijn blij dat in februari 2016 crematorium Domstede haar deuren heeft geopend in Leidsche Rijn. Bewoners van Utrecht West kunnen in hun eigen wijk afscheid nemen. Voor een crematie zijn zij niet meer afhankelijk van crematoria in de regio. De aula van crematorium Domstede is licht met veel glas en modern ingericht. De reacties van nabestaanden en bezoekers over crematorium Domstede zijn positief.

Huiskamer

Inspelend op de trend om in kleine kring afscheid te nemen, heeft crematorium Domstede een huiskamer. Dit is een kleine ruimte waar een gezelschap tot ongeveer 20 personen naar eigen idee, op intieme en informele manier afscheid kan nemen van hun dierbare.
Crematorium Domstede herbergt ook een uitvaartcentrum met familiekamers en een 24-uurskamer.

Andere crematoria in de buurt zijn crematorium Daelwijck in Utrecht-Noord en crematorium Noorderveld in Nieuwegein.

Crematorium Noorderveld heeft één aula en een grote koffiekamer en tevens een inpandig uitvaartcentrum. ’s Avonds kan hier rouwbezoek gehouden worden.
Lees verder… Crematie Nieuwegein
Crematorium Daelwijck heeft een grote en een kleine aula en een Grand café, waar ook de mogelijkheid is om een bijeenkomst in informele sfeer te houden .
Lees verder… Crematie Utrecht

Wij noemen hier ook graag crematorium Amersfoort en crematorium Den en Rust in Bilthoven.
Den en Rust is bekend om zijn mooie ligging en het zicht op het bospad vanuit de aula.
Crematorium Amersfoort is een groot en modern crematorium met een lichte aula voor grote gezelschappen. Een klein intiem gezelschap kan hier terecht in de ronde familiekamer voor de plechtigheid, of de sfeervolle aula in Dudokstijl waar 50 personen een zitplaats hebben.
Gemeente Woerden heeft plannen om een crematorium te vestigen op de algemene begraafplaats Rijnhof.

Lees verder…
Crematieverzorging