Crematie zelf regelen

De crematie zelf regelen, kan dat? Het komt steeds vaker voor dat nabestaanden aangeven dat zij in meer of mindere mate de crematie zelf willen regelen. Een ontwikkeling die Amenti Uitvaartverzorging onderschrijft en waar wij aan mee willen werken. In goed overleg met de nabestaanden spelen wij dan een meer adviserende rol.

Afscheid persoonlijker bij crematie zelf regelen

Een grote bijdrage van nabestaanden bij het zelf regelen van de crematie maakt een afscheid nog persoonlijker. Wat achteraf -mits goed begeleid- als erg fijn wordt ervaren en een positieve bijdrage levert aan het rouwproces.

Crematie helemaal zelf regelen

Het past bij deze tijd dat steeds meer mensen de crematie helemaal zelf willen regelen voor een dierbare. Geholpen door het internet wordt informatie gevonden om zelf de uitvaart te regelen en het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken of zoveel mogelijk in eigen hand te houden. Of dat nu is omdat je de zorg ook ná het overlijden helemaal -of zo veel mogelijk- in eigen hand wil houden, omdat je kosten wil besparen of omdat je de zorg hebt voor een uitvaart die zo klein is, dat je je afvraagt of je dat niet zelf kunt regelen.

Met voldoende tijd, een gezonde dosis organisatietalent en vasthoudendheid, jouw eigen inbreng en de professionele achterwacht van Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen, is het mogelijk om zelf de crematie te regelen.

Amenti Uitvaartverzorging

Amenti Uitvaartverzorging is een ‘full service’ uitvaartonderneming, 24/7 bereikbaar, waarbij wij samen met de nabestaanden vorm en inhoud geven aan alles wat geregeld moet worden na een overlijden, onder ónze regie en verantwoordelijkheid.

Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen

Bij Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen heb jíj de ideeën, neem jij het initiatief, hou jij de regie en de eindverantwoordelijkheid. Met alle informatie op de website en genoeg tijd heb je voldoende houvast om de uitvaart zelf te kunnen regelen. Daar waar nodig kun je professionele hulp inschakelen die aansluit bij jouw aanpak en meekijkt naar de valkuilen die zich in de praktijk vaak voordoen.

Ik & Amenti | zelf uitvaart regelen

  • Regel zelf de crematie of begrafenis in 4 stappen
  • Deskundig advies wanneer jij dat wil