Crematie Woerden

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de crematie lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij goed. Vanuit die gedachte staan wij u graag ter zijde met onze jarenlange ervaring. Het contact met Amenti Uitvaartverzorging is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel.

Wij luisteren eerst naar uw verhaal en gaan daarna samen met u -en andere betrokkenen- bespreken wat er geregeld kan en moet worden. De praktische zaken regelen wij. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Maar dat hoeft niet, u heeft zelf de hand in het regelen van de crematie. Ons aandeel in het hele proces is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de crematie uiteindelijk verloopt zoals is besproken en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid.

U kunt hierbij vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging; in 1995 opgericht in Utrecht, sinds 2002 gevestigd in De Meern en al die jaren werkzaam in de regio. Waaronder Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld.

Crematorium Woerden

In Woerden is geen crematorium. Het plan om een om een crematorium te bouwen op Geestdorp is voorlopig van de baan.

Inwoners van gemeente Woerden zijn voor een crematie nu vooral aan gewezen op crematorium IJsselhof in Gouda, crematorium Domstede in Utrecht (langs de A2), crematorium Noorderveld in Nieuwegein of crematorium Daelwijck in Utrecht -Noord.

Locatie voor de afscheidsbijeenkomst

Als locatie voor de afscheidsbijeenkomst is een kerk of de aula van een crematorium het meest gangbare. Een afscheidsbijeenkomst wordt persoonlijker als u kiest voor een locatie die meer past bij het leven of de sfeer van de overledene. In Woerden bent u welkom voor zowel de bijeenkomst als de condoleance in Kasteel Woerden, Restaurant De Markies en ook Kapel Weddesteyn.

Lees verder…
Crematieverzorging