Crematie Vleuten

Bij het regelen van een crematie in Vleuten wilt u graag goede begeleiding; persoonlijk, betrouwbaar, deskundig en zorgvuldig. Amenti Uitvaartverzorging heeft die waarden hoog in het vaandel.

Crematieverzorging Vleuten

Bij het verzorgen van een crematie komt er veel op u af.
In de eerste plaats wordt u overvallen door alle emoties, die overweldigend en verwarrend kunnen zijn. Amenti Uitvaartverzorging gaat op betrokken wijze om met deze gevoelens. Wij luisteren naar uw verhaal en bespreken dan pas met u en eventuele andere betrokkenen wat er geregeld moet worden voor de crematie.

Crematorium Vleuten

In Vleuten zelf is geen crematorium
Meest praktisch zijn de twee crematoria die het dichtst bij Vleuten liggen; crematorium Noorderveld in Nieuwegein en crematorium Daelwijck in Utrecht -Noord.

Noorderveld heeft één aula en een grote koffiekamer. Noorderveld heeft een inpandig uitvaartcentrum. Dat kan als praktisch worden ervaren, omdat de overledene maar een keer overgebracht hoeft te worden. Er is op de dag van de crematie geen rouwauto nodig, tenzij u graag wilt dat uw dierbare nog één keer langs het woonhuis, zijn/haar bedrijf of andere speciale locatie gereden wordt.
Lees meer…Crematie Nieuwegein

Datzelfde geldt eigenlijk ook voor crematorium Daelwijck in Utrecht-Noord. Daar is geen inpandig uitvaartcentrum, maar dat ligt er naast. Op de dag van de uitvaart begeleidt de familie dan hun dierbare lopend door de mooie tuin naar de ingang van het crematorium.
Dit crematorium heeft meer mogelijkheden. Er zijn twee aula’s en een Grand café waar ook de mogelijkheid bestaat om een bijeenkomst te houden in informele sfeer.
Lees meer… Crematie Utrecht

De twee andere crematoria die wij hier graag noemen zijn crematorium Amersfoort en crematorium Den en Rust in Bilthoven, dat onlangs is overgenomen door Dela.
Den en Rust staat bekend om zijn prachtige ligging en uitkijk op het bospad vanuit de aula.
Crematorium Amersfoort is een groot en modern crematorium met een lichte aula voor grote gezelschappen. Een klein intiem gezelschap kan hier terecht in de ronde familiekamer voor de plechtigheid.

Lees verder…
Crematieverzorging