Crematie Nieuwegein

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de crematie in Nieuwegein lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij goed. Vanuit die gedachte staan wij u graag ter zijde met onze jarenlange ervaring.
Het contact met Amenti Uitvaartverzorging is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel.
Wij luisteren eerst naar uw verhaal en gaan daarna samen met u bespreken wat er geregeld kan en moet worden.

Crematieverzorging Nieuwegein

Voor het verzorgen van een crematie in Nieuwegein kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging. Opgericht in 1995 in Utrecht, sinds 2002 gevestigd in De Meern en al die jaren werkzaam in de regio, waaronder voor een belangrijk deel in Nieuwegein.

Zelf regelen

De praktische zaken regelen wij. Dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Maar dat hoeft niet, u heeft zelf de hand in het regelen van de uitvaart. Ons aandeel in het hele proces is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de uitvaart uiteindelijk verloopt zoals is besproken en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid.

Crematorium Nieuwegein

Crematorium Noorderveld is het enige crematorium in Nieuwegein.
Het crematorium heeft een aula met 140 zitplaatsen, aparte ontvangstruimte voor familie en belangstellenden en twee koffiekamers. In de aula is ook een avondwake mogelijk.
Door de ligging wordt de aula van het crematorium ook gebruikt voor plechtigheden bij een begrafenis. In één van de koffiekamers kan na de plechtigheid de condoleance gehouden worden. Noorderveld heeft een uitgebreid assortiment van belegde broodjes, warme en koude hapjes en verschillende dranken.

Opbaren Nieuwegein

Het crematorium is tevens uitgerust met een uitvaartcentrum. Hier kan de overledene worden opgebaard en er kan rouwbezoek ontvangen worden.

Crematieplechtigheid in Nieuwegein

Voor de crematieplechtigheid of herdenkingsbijeenkomst kunt u gebruik maken van de aula van het crematorium. Maar dit kan ook in een kerk, al dan niet met een religieuze invulling, of een andere locatie die een speciale betekenis had voor de overledene. Denk hierbij aan een theater, sportruimte of heel intiem, thuis.

Al uw wensen en ideeën worden uitvoerig met u besproken, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor een passende uitvaart.

Lees verder…
Crematieverzorging