Crematie IJsselstein

Als een dierbaar iemand in uw nabije omgeving overlijdt, komt er veel op u af: u wordt overvallen door emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn, en het regelen van de crematie lijkt een onoverkomelijke onderneming. Dat gevoel begrijpen wij goed. Vanuit die gedachte staan wij u graag ter zijde bij het regelen van de crematie met onze jarenlange ervaring.
Het contact met Amenti Uitvaartverzorging is altijd betrokken, persoonlijk en professioneel.

Wij luisteren eerst naar uw verhaal en gaan daarna samen met u -en andere betrokkenen- bespreken wat er geregeld kan en moet worden. De praktische zaken regelen wij. Die kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Maar dat hoeft niet, u houdt zelf de hand in het regelen van de crematie. Ons aandeel in het hele proces is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het geheel in de gaten. Zodat de crematie uiteindelijk verloopt zoals is besproken en u zich kunt richten op het laatste afscheid.

U kunt hierbij vertrouwen op de jarenlange ervaring van Amenti Uitvaartverzorging; in 1995 opgericht in Utrecht, sinds 2002 gevestigd in De Meern en al die jaren werkzaam in de regio, waaronder IJsselstein.

Crematorium IJsselstein

In IJsselstein is geen crematorium. In de buurt kunt u voor een crematie terecht bij
Crematorium Noorderveld in Nieuwegein, Crematorium IJsselhof in Gouda of crematorium Daelwijck in Utrecht -Noord. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van het gezelschap hebben alle drie de crematoria hun eigen mogelijkheden en uitstraling.

Lees verder…
Crematieverzorging