Begrafenis Woerden

Is er iemand overleden in uw naaste omgeving? Of krijgt u op korte termijn te maken met een overlijden? Dan moet u een dierbaar iemand los gaan laten en uit handen geven. Dat is een emotionele en onzekere situatie. Ondanks alle gevoelens, die u misschien overvallen en die verwarrend kunnen zijn, wilt u wel de juiste beslissingen nemen voor een mooie en betekenisvolle begrafenis. Een afscheid waarin de overledene centraal staat en zijn of haar leven recht gedaan wordt.

Begrafenisonderneming Woerden

Bij het regelen van de begrafenis wilt u graag die goede begeleiding van een begrafenisonderneming. Amenti Uitvaartverzorging is betrokken, persoonlijk en professioneel. U kunt ons die begeleiding toevertrouwen.

Wij luisteren eerst naar uw verhaal en gaan dan samen met u bespreken wat er geregeld moet worden voor de begrafenis. Dat is de praktische kant. Die kunt u gerust aan ons overlaten, maar dat hoeft niet. Ons aandeel in de begrafenis is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het overzicht. Zodat de begrafenis uiteindelijk verloopt zoals besproken is, volgens uw wensen en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid van uw dierbare.

Begraafplaats Woerden

In Woerden zijn twee begraafplaatsen waar iedereen mag worden begraven:
– begraafplaats Meeuwenlaan
– begraafplaats Rijnhof op Geestdorp

Daarnaast is er RK begraafplaats De Hoge Wal waar parochieleden van de H. Bonaventurakerk worden begraven.

Begraafplaats Harmelen

Begraafplaats ’t Spijck aan de Dorpeldijk 3, is de begraafplaats in Harmelen. ’t Spijck heeft een algemeen en een RK gedeelte.

Begraafplaats Kamerik

De algemene begraafplaats in Kamerik ligt net buiten het dorp en heeft ook een algemeen en een RK gedeelte. Er zijn urnen-nissen en er is een strooiveld aanwezig.

Locatie voor de afscheidsbijeenkomst

Als locatie voor de afscheidsbijeenkomst is een kerk of de aula op een begraafplaats het meest gangbare. Een afscheidsbijeenkomst wordt persoonlijker als u kiest voor een locatie die meer past bij het leven of de sfeer van de overledene.
In Woerden bent u welkom voor zowel de bijeenkomst als de condoleance in Kasteel Woerden, Restaurant De Markies en ook Kapel Weddesteyn.

lees meer…
Begrafenisverzorging