Begrafenis Vleuten

Na het overlijden van een dierbaar persoon komt er veel op u af. U hebt in de eerste plaats te maken met veel emoties die ook verwarrend kunnen zijn. En u heeft de zorg voor de begrafenis; alleen of samen met anderen.

Bij het maken van de juiste beslissingen voor een begrafenis in Vleuten wilt u graag goede begeleiding; persoonlijk en betrouwbaar, maar ook deskundig en zorgvuldig. Bij Amenti Uitvaartverzorging staan deze waarden voorop. Zo wordt samen met de nabestaanden het afscheid vorm gegeven waarin de overledene centraal staat en zijn of haar leven recht gedaan wordt.

Begrafenisverzorging Vleuten

Amenti Uitvaartverzorging is betrokken bij de nabestaanden. Wij luisteren naar uw verhaal en bespreken daarna met u wat er geregeld moet worden voor de begrafenis. Dat is de praktische kant. Die kunt u gerust aan ons overlaten, maar dat hoeft niet. Ons aandeel in alle praktische kanten is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het overzicht. Zodat de uitvaart uiteindelijk verloopt zoals besproken is, volgens uw wensen en u zich kunt richten op het laatste afscheid van uw dierbare.

Begraafplaats Vleuten

Voor een begrafenis kunt u in Vleuten op twee begraafplaatsen terecht. De RK parochiebegraafplaats achter de Willibrordkerk aan de Paddenaar of de Protestantse Begraafplaats aan de Europaweg. Dit zijn particuliere begraafplaatsen. Wat wil zeggen dat alleen leden van de betreffende kerk hier begraven mogen worden. Helaas is er (nog) geen algemene begraafplaats in Vleuten.
Voor mensen die niet aan een kerk verbonden zijn is de meest dichtbij zijnde mogelijkheid om te begraven de algemene begraafplaats ’t Spijck in Harmelen. Deze ligt aan de Dorpeldijk en valt onder gemeente Woerden.

Begraven in Utrecht

Een andere mogelijkheid is begraven in Utrecht. Utrecht heeft vier heel verschillende algemene begraafplaatsen waar iedereen, ongeacht culturele of religieuze achtergrond, begraven kan worden. U heeft hier veel keus wat betreft locatie en sfeer.

lees verder…
Begrafenis Utrecht
Begrafenisverzorging