Begrafenis IJsselstein

Is er iemand overleden in uw naaste omgeving? Of krijgt u op korte termijn te maken met een overlijden? Dan moet u een dierbaar iemand los gaan laten en uit handen geven. Dat is een emotionele en onzekere situatie. Ondanks alle gevoelens, die u misschien overvallen en die verwarrend kunnen zijn, wilt u wel de juiste beslissingen nemen voor een mooie en betekenisvolle begrafenis. Een afscheid waarin de overledene centraal staat en zijn of haar leven recht gedaan wordt.

Begrafenisonderneming IJsselstein

Bij het regelen van de begrafenis wilt u graag die goede begeleiding van een begrafenisonderneming. Amenti Uitvaartverzorging is betrokken, persoonlijk en professioneel. U kunt ons die begeleiding toevertrouwen.

Wij luisteren eerst naar uw verhaal en bespreken daarna samen met u wat er geregeld moet worden voor de begrafenis. Dat is de praktische kant. Die kunt u gerust aan ons overlaten, maar dat hoeft niet. Ons aandeel in de begrafenis is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het overzicht. Zodat de begrafenis uiteindelijk verloopt zoals besproken is, en u zich helemaal kunt richten op het laatste afscheid van uw dierbare.

Begraafplaats IJsselstein

In IJsselstein zijn twee algemene begraafplaatsen:
– begraafplaats Eiteren
– begraafplaats De Hoge Akker

Op Eitern worden geen nieuwe graven meer uitgegeven, er vinden nog wel bijzettingen plaats.
Op Algemene Begraafplaats De Hoge Akker is naast het algemene gedeelte ook een Katholiek en een Islamitische gedeelte, waar volgens eigen religieuze rituelen en gebruiken begraven kan worden.

RK begraafplaats IJsselstein

Op RK begraafplaats IJsselstein aan de Groenedijk worden sinds 2011 weer graven uitgegeven. Alleen parochieleden van de Nicolaas Parochie kunnen hier begraven worden.

Lees verder …
Begrafenisverzorging