Met welke uitvaartondersteuners werken wij samen?

Wij werken samen met

  • Barbara Uitvaartverzorging, Funeral Assist en Rouwservice Schutter
  • Unigra, Van Wijk Uitvaartkisten, FAIR Coffins en AkidiA
  • Wikkelgoed
  • Bloemenband
  • HeinenJansen en Wendy Roos Flower Design

Een uitvaart is een gebeurtenis die beleefd wordt op eigen manier. Momentopnames gevuld met emoties, liefde, samenkomen en herinneringen delen. Juist de eigen en unieke elementen zorgen voor de waardevolle nagedachtenis. Team Amenti werkt samen met een diversiteit aan uitvaartondersteuners die zorg kunnen dragen dat ieder aspect de juiste kleur krijgt. Natuurlijk reiken de uitvaartleveranciers soms verder dan de namen die hier genoemd worden. We kunnen gebruikmaken van alle toeleveranciers in de uitvaartbranche.

Barbara Uitvaartverzorging, Funeral Assist en Rouwservice Schutter

Deze toegewijde organisaties ondersteunen Team Amenti bij de laatste verzorging, opbaring en eventuele overbrenging van een overleden dierbare. 24 uur per dag staan zij klaar om dit belangrijke eerste moment samen of zonder jullie als nabestaanden tot in de puntjes te begeleiden.

Rouw- en volgauto’s zijn bij Funeral Assist in een verscheidenheid aan merken en kleuren te vinden. Amenti Uitvaart zorgt dat bij het eerste gesprek hierin de mogelijkheden volop worden gepresenteerd.

Unigra, Van Wijk Uitvaartkisten, FAIR Coffins en AkidiA

Unigra en Van Wijk Uitvaartkisten, FAIR Coffins en AkidiA hebben een verscheidenheid aan omhulsels waar uit gekozen kan worden. Dit kan een kist zijn, maar ook een baarplank met wade of een mand. 

Wikkelgoed

Een wade zorgt ervoor dat de overledene gewikkeld is voor op een baarplank. Toenaderbaar, dichtbij en zacht. Van linnen tot spijkerstof en van hennep tot bamboe. Neem gerust een kijkje op hun website via deze link.

Bloemenband

Een bloemenband is een op maat genaaide vaas/rouwband welke aangebracht kan worden op het omhulsel en is gemaakt van natuurlijke materialen. Jullie kunnen samen met alle genodigden een losse bloem in de band steken, waardoor de dierbare omhelst wordt met een laatste bloemengroet. Door op deze link te klikken vind je hier alles over.

Rouwcirculaire

Voor de gehele rouwcirculaire werken we samen met Rouwmedia by Hellenique. Een partner met eindeloze mogelijkheden en diverse ontwerpers voor de creativiteit bij rouwkaarten, een advertentie in de krant of misschien wel een online rouwkaart middels een filmpje. Rouwkaarten die gedrukt mogen worden laten wij drukken bij EPC Nieuwegein.

Bloemen

Bloemen bij een eigen bloemist zijn natuurlijk altijd te regelen. Wanneer je de ondersteuning van Amenti Uitvaart hierin vraagt, zullen de bloemen worden verzorgd door HeinenJansen of Wendy Roos Flower Design. Op de locatie van de bloemist of, indien gewenst, bij jullie thuis kunnen alle wensen en ideeën worden vertaald naar een bloemwerk.

Meer over de werkwijze

Meer over Amenti