Rienie-Baltussen-Amenti-Uitvaartverzorging

Rienie Baltussen

De eerste keer dat ik de dood bewust en van dichtbij meemaakte was het overlijden van mijn vader in 2002. Zijn overlijden heeft ervoor gezorgd dat ik anders tegen de dood ging aankijken. Vòòr die tijd vond ik alles dat met doodgaan te maken had alleen maar eng. Maar mijn overleden vader was niet eng, hij was nog steeds mijn vader, ook al was het alleen zijn lichaam dat er nog was.

Met bewondering

Ik heb met bewondering gekeken en geluisterd naar de uitvaartverzorger die ons toen begeleidde na het overlijden en bij de uitvaart. Toen is voor het eerst bij mij de gedachte opgekomen: wat een mooi vak heeft die man.

Toch heeft het nog een aantal jaren geduurd voordat ik zelf uitvaartverzorgster geworden ben. En nu werk ik met hart en ziel in dit mooie vak. Ik ben dankbaar dat ik al met zoveel families een stukje mee heb mogen lopen in de voor hen zo verdrietige periode na een overlijden.

Ingrijpende gebeurtenis

De dood van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. Het leven van de nabestaanden staat ineens op zijn kop. Door met aandacht naar de nabestaanden te luisteren, er voor hen te zijn en af te stemmen op hun wensen geef ik samen met hen vorm aan de uitvaart. Een waardig afscheid dat past bij hen en bij hun overleden dierbare. De overledene wordt hiermee eer aan gedaan. En het afscheid kan hiermee, voor de nabestaanden, een mooie aanzet worden voor het rouwproces dat nodig is om de draad van het leven weer op te kunnen pakken.

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Wie zijn wij
Wij zijn Narda Delhaas en Caroline de Bruijn. Eén van ons is uw vaste contactpersoon.

Zeer betrokken uitvaartondernemer
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke,...
Lees verder Ervaringen