Wie zijn wij

Wij zijn Marise Verboom en Caroline de Bruijn. Wij helpen u graag op onze eigen persoonlijke manier bij het regelen van een begrafenis of crematie.

Persoonlijke uitvaartverzorging betekent voor ons dat we begaan zijn met u en uw overleden naaste. We zijn benieuwd naar wie hij of zij was. Naast alle praktische zaken, die wij vakkundig regelen, is onze begeleiding er vooral op gericht om tijdens het afscheid naar voren te laten komen wie de overledene was en wat hij of zij betekend heeft. Ieder mens heeft zijn eigen leven geleid, van doe persoon nemen we afscheid. Het zal u veel voldoening geven om op deze manier afscheid te nemen. Dat is ons doel.

Waarom we uitvaartverzorgers zijn geworden en wat onze drijfveren zijn leest u hieronder.

Marise Verboom

Mijn vader had een eigen bedrijf en wilde na zijn pensioen ook heel graag nog iets betekenen in de uitvaartwereld. Helaas heeft hij zijn pensioen nooit gehaald, want hij overleed na kort ziek te zijn geweest...
Marise Verboom

Caroline de Bruijn

Ik wilde graag nog iets anders doen in mijn werkzame leven, na jaren leidinggevende te zijn geweest bij een speciale opvang voor hele jonge kinderen met een handicap. Mensen merken soms op dat dit toch wel iets heel anders is. Dat klopt, maar er is ook een raakvlak...
Caroline de Bruijn

Narda Delhaas

Na 20 jaar is mijn roeping vervuld! Ik wist niet dat dat kon. Dat was wel even een innerlijk proces, want ik heb het verzorgen van uitvaarten samen met de nabestaanden echt als een roeping ervaren, maar mijn verstand zei dat ik mijn gevoel moest volgen. Dat heb ik gedaan...
Narda Delhaas