Wie zijn wij

Wij zijn Narda Delhaas en Caroline de Bruijn. Wij vinden een goede relatie met u, op basis van vertrouwen, belangrijk. Daarom zorgen wij er voor dat u gedurende het contact steeds met dezelfde persoon te maken heeft.

Voldoening

Het geeft ons voldoening samen met u de begrafenis of crematie te regelen. Dat doen we allebei op onze eigen manier met hetzelfde resultaat. Namelijk dat u het gevoel heeft dat er naar u geluisterd is en uw wensen begrepen worden. Het vormgeven en invullen van de uitvaart doen wij samen met u.

Onze inspiratie en drijfveren

U leest hier meer over onze achtergrond en drijfveren voor dit mooie werk.

Narda Delhaas Uitvaartverzorging
Narda Delhaas
Er wordt mij vaak gevraagd hoe ik uitvaartbegeleider ben geworden. Dat had te maken met een persoonlijke ervaring, die veel indruk op mij gemaakt heeft en voor een grote verandering in mijn leven zorgde.
Lees verder
Caroline de Bruijn_Amenti Uitvaartverzorging
Caroline de Bruijn
Na jaren leidinggevende geweest te zijn bij een speciale opvang voor hele jonge kinderen met een handicap wilde ik graag nog iets anders in mijn werkzame leven doen. Dat andere is het vak van uitvaartleidster geworden, wat ik sinds 2008 ben.
Lees verder

Amenti Uitvaartverzorging - Rienie Baltussen
Rienie Baltussen

Sinds 1 juni 2015 ben ik in dienst bij Amenti Uitvaartverzorging. Ik assisteer bij uitvaarten en bij grote drukte of afwezigheid van Narda of Caroline, verzorg ik ook uitvaarten.

Vanaf 1 januari 2016 voer ik de nazorggesprekken met de nabestaanden voor wie Amenti Uitvaartverzorging het afscheid verzorgd heeft. Lees verder