Amenti-Uitvaartverzorging-zicht-op-de-Singel-Utrecht.2

Persoonlijke uitvaartverzorging in Utrecht

Een goed verzorgde uitvaart kan zoveel voor u en uw naasten betekenen. Met de persoonlijke uitvaartverzorging van Amenti bent u verzekerd van een vakkundig en eervol afscheid van uw geliefde. Wij geloven dat ieder mens een goed afscheid zonder zorgen verdient.

✓ Persoonlijk
✓ Betrokken
✓ Vakkundig
Neem direct contact op

Uitvaartverzorging in Utrecht

De stad Utrecht kent verschillende plaatsen waar een prachtig afscheid georganiseerd kan worden. Zo zijn er twee crematoria en vier algemene begraafplaatsen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden van de locaties door te spreken. Ook als u zelf aan een andere locatie in Utrecht of in de omgeving van Utrecht dan horen wij dat graag.

Crematoria

U kunt in de stad Utrecht kiezen tussen twee verschillende crematoria. De keuze is volledig van uw wensen en die van de overledene. Waar nodig verschaffen wij extra informatie over de mogelijkheden.

  • Crematorium Daelwijck
  • Crematorium Domstede

Meer informatie over een crematie in de regio Utrecht kunt u hier lezen >

Begraafplaatsen

Utrecht heeft vier gemeentelijke begraafplaatsen waar iedereen begraven mag worden. Dit geldt ook voor de RK Begraafplaats St. Barbara aan de Prinsesselaan en de kleine begraafplaats in Oud Zuilen aan de Groeneweg.

De vier algemene begraafplaatsen:

  • Begraafplaats Soesrtbergen
  • Begraafplaats Kovelswade
  • Begraafplaats Tolsteeg
  • Begraafplaats Daelwijck

Amenti faciliteert ook in begrafenissen op een natuurbegraafplaats. Steeds meer mensen vinden het een fijn idee om hun laatste rustplaats te vinden in de rustiek en pracht van de natuur. Amenti begrijpt die wens en staat hier graag in bij.

Meer informatie over een begrafenis in de regio Utrecht kunt u hier lezen >

Een eervol afscheid

Bij Amenti hechten we veel waarde aan een persoonlijke uitvaart. We zijn benieuwd naar wie de overledene was en wat diegene in het leven van u of uw naasten, familie en vrienden heeft betekent.  Naast alle praktische zaken, die wij vakkundig regelen, is onze begeleiding er vooral op gericht om tijdens het afscheid naar voren te laten komen wie de overledene was. Zo gunnen we u een persoonlijk, eervol en herkenbaar afscheid. Het is ons doel dat het afscheid u de voldoening geeft die u nodig heeft in deze moeilijke tijd.

Tijdens het regelen van een uitvaart komt er veel op u af waar u naar alle waarschijnlijkheid weinig ervaring mee heeft. Naast het rouwen kan dat veel onzekerheid met zich meebrengen. Amenti staat u bij en neemt alle tijd en aandacht om naar u te luisteren. We leggen uit, vullen aan en voeren uit met grote zorgvuldigheid. Wij nemen het voortouw als dat nodig is, en blijven op afstand als dat gepast is.

Contact

We staan klaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Voor een melding van overlijden zijn wij telefonisch dag en nacht te bereiken op 0348 200 005

Contact

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Wie zijn wij
Wij zijn Marise Verboom en Caroline de Bruijn. Eén van ons is uw vaste contactpersoon.

Zeer betrokken uitvaartondernemer
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke,...
Lees verder Ervaringen