Amenti-Uitvaartverzorging-zicht-op-de-Singel-Utrecht.2

Beschermd: Crematie in Utrecht regelen? Amenti staat voor u klaar

Wanneer u een crematie moet regelen in Utrecht of de in de omgeving van Utrecht staat Amenti voor u klaar. Aan de hand van onze persoonlijke benadering staan we garant voor een vakkundige ondersteuning en een eervol en waardevol afscheid van uw geliefde.

Neem direct contact op

De opties voor een crematie in Utrecht

Er zijn twee mogelijkheden voor een crematie in Utrecht. Afhankelijk van uw wensen, de wensen van de overledene, groepsgrootte en andere zaken die van belang zijn kan een locatie worden uitgezocht.

 • Crematorium Daelwijck: het langst bestaande crematorium van Utrecht. Het heeft een grote en een kleine aula en een aparte ruimte waar in besloten kringen afscheid kan worden genomen als dat gewenst is. Op loopafstand bevindt zich naast het crematorium een uitvaartcentrum.
 • Crematorium Domstede: deze locatie bevindt zich aan de Proostwetering in Leidsche Rijn. Het gebouw is licht en ruim en beschikt over een grote aula met veel glas. Ook is er een huiskamer waar in kleine kring afscheid kan worden genomen van uw geliefde. Het crematorium heeft een uitvaartcentrum waar de overledene kan worden opgebaard.

Uitvaartlocaties in Utrecht

De afscheidsbijeenkomst vindt doorgaans plaats in een kerk of in de aula van het crematorium. Maar, steeds vaker willen nabestaanden een andere locatie die beter bij hen past of als persoonlijker of passender wordt ervaren. In Utrecht is er veel mogelijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de bijeenkomst en de condoleance plaats te laten vinden in één van de volgende locaties:

 • Gasthuis Leeuwenbergh, Servaasbolwerk 1a
 • Restaurant Zuiver, Krommewetering 51
 • Fort aan de Klop, 1e Polderweg 4
 • Parel van Zuilen, Burg. Norbruislaan 17
 • Paushuize, Kromme Nieuwegracht 49

Ook beschikt Utrecht over een aantal prachtige kerkgebouwen waar u het afscheid kan laten plaatsvinden:

 • Janskerk, Janskerkhof 26
 • Nicolaïkerk, Nicolaaskerkhof 8
 • Geertekerk, Geertekerkhof 23
 • Kerkje Blauwkapel, Kapeldwarsweg 21
 • Kerkje Oud Zuilen, Dorpsstraat 10

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u aan een andere locatie denkt. Uiteraard staan we bij Amenti open voor uw suggesties en denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Neem daarom gerust eens contact met ons op om te bespreken wat we kunnen regelen.

Amenti staat u bij

Het overlijden van een naaste of geliefde is voor veel mensen een zware, emotionele gebeurtenis. Tegelijkertijd moet er veel geregeld worden voor de uitvaart. Het is begrijpelijk dat u niet precies weet wat er moet gebeuren. Amenti staat u bij in deze moeilijke tijd en begeleid u rustig door alle keuzes heen. Het uitgangspunt is ten alle tijden hetzelfde; Wij nemen het voortouw als dat nodig is, en blijven op afstand als dat gepast is.

Contact

We staan klaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Voor een melding van overlijden zijn wij telefonisch dag en nacht te bereiken op 0348 200 005

Contact

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Wie zijn wij
Wij zijn Marise Verboom en Caroline de Bruijn. Eén van ons is uw vaste contactpersoon.

Zeer betrokken uitvaartondernemer
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke,...
Lees verder Ervaringen