Uitvaart

Het kan zijn dat u in uw naaste omgeving te maken gaat krijgen met een overlijden.
Dat is in veel opzichten een emotionele en onzekere situatie. U wordt overvallen door alle gevoelens die daar bij horen. U maakt zich misschien ook zorgen om de uitvaart die geregeld moet gaan worden.

Uitvaart regelen

Amenti Uitvaartverzorging neemt alle tijd voor u. Wij bieden een luisterend oor en bespreken samen met u de wensen en mogelijkheden voor de uitvaart. Dat doen wij vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen leven geleid heeft, op welke manier dan ook. Het afscheid -de uitvaart- moet dan ook passen bij die persoon, het moet over hem of haar gaan.

Goede begeleiding

U kunt vertrouwen op onze zorgvuldige en betrokken uitvaartbegeleiding. In samenspraak met u gaan we stap voor stap op zoek naar een mooie en passende uitvaart. Onze begeleiding is op maat. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en uitvoering. Wij houden het overzicht.

Bij het regelen van de uitvaart en het nemen van de juiste beslissingen zijn wij u graag behulpzaam in de regio Utrecht. Ons kerngebied is:

Onze dienstverlening beperkt zich niet alleen tot deze plaatsen. Ervaring hebben wij ook in de andere gemeenten rond Utrecht; van Amersfoort tot Vianen en van Gouda tot Wijk bij Duurstede.