Live muziek bij uitvaart

Uw favoriete muziek live uitgevoerd op uw uitvaart?
Live muziek bij een uitvaartplechtigheid maakt vaak diepe indruk bij de aanwezigen. Als muziek in uw leven belangrijk is, lijkt het vanzelfsprekend dat terug te laten komen op uw uitvaart. Wat is dan mooier om dat door professionele musici te laten verzorgen?
Of u zou zelf iets willen spelen of zingen voor een dierbaar persoon, maar hebt behoefte aan professionele begeleiding?

Amenti Uitvaartverzorging verzorgt op 20 november een informatie-ochtend over het inzetten van live muziek en beeldopnamen bij een uitvaart. Over beide diensten bestaan veel aannames en ideeën, maar men is er eigenlijk niet mee bekend. Dat is jammer, want het resultaat is vaak onvervangbaar.
Haye Swart van UitvaartMuziek brengt vraag en aanbod naar professioneel geschoolde musici bij uitvaarten bij elkaar. Hij komt vertellen over de musici, zijn ervaringen, de kosten en op welke manier de musici samenwerken met de nabestaanden. Om zijn verhaal te illustreren brengt hij gitarist/zanger Arnoud Kas mee. Arnaud zal voor u spelen en vertellen over zijn ervaringen.
Live muziek kan soms meer zeggen dan woorden.

Dat geldt misschien ook voor beelden.
Steeds vaker hebben nabestaanden behoefte om de uitvaart op beeld vast te leggen. Er zijn al veel foto- en videograven die zich toegelegd hebben op het vastleggen van een uitvaart. Dat kan alleen de afscheidsbijeenkomst zijn, maar ook een verslag van de hele dag; van de uitgeleide uit huis tot en met de condoleance.
Arthur Ike van AR video maakt zulke uitvaartreportages en verleent audiovisuele diensten. Hij komt vertellen over zijn werk en wat zijn ervaringen en contacten met nabestaanden.
Boukje Canaan vertelt hoe zij er toe gekomen is fotoreportages van uitvaarten te gaan maken. Kijk op www.afscheidsfotograaf.nl hoe ontroerend mooi ze dat doet.
Er is alle gelegenheid om uw vragen te stellen.

Voor deze gelegenheid is gekozen voor het kleine kerkje, midden in Leidsche Rijn, aan de Alendorperweg 57 -via Utrechtseweg- in Vleuten.

U bent van harte welkom vanaf 9.45 uur. We beginnen om 10.00 uur.
Toegang is gratis.