Inloopspreekuur Utrecht Oost

Het inloopspreekuur Utrecht Oost van Amenti Uitvaartverzorging is vrijblijvend en kosteloos. Vanaf 11.00 uur kunt u binnenlopen bij Wijkcentrum De Helden om Caroline de Bruijn of Narda Delhaas uw vragen voor te leggen. Als wensen in grote lijnen bekend zijn is het ook mogelijk om een kostenraming te laten maken.

Laagdrempelig

Amenti Uitvaartverzorging wil met een regelmatig terugkerend inloopspreekuur op een laagdrempelige en persoonlijke manier toegankelijk zijn voor iedereen die vragen heeft over het regelen van een begrafenis of crematie.
Wij staan open voor alle vragen, denkt u hierbij aan:
– begraven of cremeren, en hoe gaat dat?
– wat moet ik doen als er iemand in mijn omgeving overlijdt?
– mag ik zelf helpen met wassen en kleden?
– waar kan er opgebaard worden?
– wat mag/kan ik zelf doen?
– wat kost een uitvaart?
– hoe regel ik een uitvaart als ik dat duurzaam wil doen?

Wij geven graag uitleg en advies.

Loopt u gerust binnen met uw vragen. De koffie staat klaar!

Heeft u vragen, maar komt de datum of tijd van het spreekuur niet uit, neemt u dan contact op om een afspraak te maken voor een -vrijblijvend- individueel gesprek.