Inloopspreekuur Uitvaart Woerden

Het inloopspreekuur uitvaart Woerden van Amenti Uitvaartverzorging is bedoeld voor iedereen uit Woerden en omgeving, die vragen heeft over wat er kan en mag bij het (zelf) regelen van een uitvaart en wat de mogelijke kosten zijn.

Uitvaartkosten

Het inloopspreekuur kan voor u een prettige manier zijn om inzicht te krijgen in de uitvaartkosten. Wat een uitvaart kost is afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de keuzes die u maakt voor een begrafenis of crematie. Toegespitst op uw wensen geven wij duidelijkheid over de kosten. Een uitgewerkt en gedetailleerd wensenoverzicht met bijbehorende kostenraming wordt vrijblijvend voor u opgemaakt en toegestuurd.

Kapel Weddesteyn

Kapel Weddesteyn lijkt ons een mooie locatie voor het inloopspreekuur. Dichtbij het zorgcentrum en bekend bij vele Woerdenaren. Bovendien dragen wij de gerestaureerde kapel een warm hart toe en hebben, net als velen, meegedaan aan de stenenverkoopactie Red de kapel, bij de dreigende sloop in 2014. Wij vinden het belangrijk dat Kapel Weddesteyn beschikbaar blijft voor de Woerdense gemeenschap.

De koffie staat klaar!

U vindt ons in de kapel aan de Utrechtsestraatweg 50 in Woerden. Loopt u gerust binnen met uw vragen, voor een overzicht van uw uitvaartkosten of gewoon om even kennis te maken.
De koffie staat klaar!