Inloopspreekuur uitvaart in Gouda

Voor iedereen

Het inloopspreekuur uitvaart in Gouda is voor iedereen die vragen heeft over alles wat er mogelijk komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Dat kunnen vragen zijn over begraven of cremeren, locaties, mogelijkheden, eigen inbreng, kosten en verzekeringen, enz. Wij staan open voor alle vragen.

Jarenlange ervaring

Na jarenlange ervaring met inloopspreekuren in Woerden, Leidsche Rijn en Utrecht is dit het eerste spreekuur in Gouda. Met dezelfde opzet:
een makkelijk toegankelijke locatie en een persoonlijke benadering, willen we het moeilijke onderwerp van afscheid nemen bespreekbaar maken en mensen in staat te stellen zich voor te bereiden. In 2019 houden we elk kwartaal een inloopspreekuur, steeds op een andere locatie in onze regio. Plaats, locatie, datum en tijd vindt u op onze website. Zo kunt u altijd ergens met uw vraag terecht. U kunt er ook voor kiezen om een vrijblijvende afspraak te maken. Dan komt een van ons bij u thuis of ontvangen wij u op kantoor in Woerden.

Vrijblijvend

Het inloopspreekuur van Amenti Uitvaartverzorging is kosteloos en helemaal vrijblijvend. Vanaf 11.00 uur kunt u binnenlopen om uw vraag voor te leggen aan Caroline, Rienie of Narda. U krijgt heldere uitleg, we geven bruikbaar advies en denken met u mee wat andere mogelijkheden kunnen zijn.

U bent van harte welkom. Wij ontvangen u met een kopje thee of koffie.

Los van het inloopspreekuur kunt u -ook vrijblijvend-  een afspraak maken voor een individueel gesprek.