Inloopspreekuur uitvaart in De Meern

Voor iedereen

Het inloopspreekuur is voor iedereen die vragen heeft over wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Dat kunnen vragen zijn over hoe een begrafenis of crematie kan verlopen, de keuze van een kist, rouwkaart en vervoer, hoe kun je je voorbereiden, wat kun je zelf doen, wat zijn de kosten en hoe zit het met de verzekering? Maar u mag ons ook vragen stellen over onze werkwijze.
Laat u op voorhand informeren, zodat u op het moment zelf niet verrast wordt door vragen waarop u niet was voorbereid. Wat soms kan leiden tot ongewenste situaties of ongewenst hoge kosten.

Kosteloos en vrijblijvend

Het inloopspreekuur van Amenti Uitvaartverzorging is kosteloos en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. Het doel is mensen te informeren over hun persoonlijke situatie en mogelijkheden, zodat de juiste beslissingen genomen worden bij het regelen van de uitvaart van een dierbare.
Stel gerust uw vraag. U krijgt heldere uitleg, bruikbaar advies, of alternatieve mogelijkheden aangereikt.

U bent welkom. Wij ontvangen u graag met een kopje thee of koffie.

Afspraak bij u thuis

Los van het inloopspreekuur kunt u een afspraak maken bij u thuis voor een individueel gesprek. Tijdens het inloopspreekuur is er minder tijd beschikbaar om al uw wensen rustig met u te bespreken. Als u dat prettig vindt, dan komen wij ook kosteloos en vrijblijvend bij u langs.

Neem contact op voor een afspraak.