Inloopspreekuur: uitvaart in corona-tijd

Het inloopspreekuur is speciaal bedoeld om uitleg te geven over het regelen van een uitvaart in corona-tijd. Als u een uitvaart moet regelen is dat al verdrietig. Nu krijgt u ook te maken met een aantal beperkende maatregelen. Dat kan extra teleurstellend zijn. Daarom vertellen wij u graag hoe het gaat en welke alternatieven er zijn.

Voor iedereen

Het inloopspreekuur is voor iedereen die individueel vragen wil stellen over het regelen van een uitvaart met de huidige beperkingen. Elk crematorium, kerk of andere locatie heeft zijn eigen maatregelen genomen, afhankelijk van de ruimte om voldoende afstand te kunnen houden. Laat u op voorhand informeren, zodat u op het moment zelf niet verrast wordt door zaken waar u niet aan gedacht had.

Afspraak

Ook wij hebben te maken met corona-maatregelen. Om ons aan de regels te houden die gelden in De Brouwerij werken we op afspraak. Dan bent u verzekerd van voldoende tijd en aandacht en wordt De Brouwerij niet geconfronteerd met een groep wachtenden voor ons spreekuur.

Belt u gerust om een afspraak te maken vóór 18 juni met Amenti Uitvaartverzorging: 030 – 666 2244.

Vrijblijvend

Het inloopspreekuur is kosteloos en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. Het doel is u te informeren over uw persoonlijke situatie, mogelijkheden en wensen. Stel gerust uw vraag. U krijgt heldere uitleg, bruikbaar advies, of alternatieve mogelijkheden aangereikt.
U bent welkom. Wij ontvangen u graag met een kopje thee of koffie.

Los van het inloopspreekuur kunt u -ook vrijblijvend- een afspraak maken voor een individueel gesprek bij u thuis.

Neem contact op voor een afspraak.