Inloopspreekuur uitvaart in Gouda

Amenti Uitvaartverzorging houdt op donderdag 28 maart inloopspreekuur in De Lichtfabriek aan de Hoge Gouwe 189 in Gouda.

Voor iedereen

Het inloopspreekuur is voor iedereen die vragen heeft over alles wat er mogelijk komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Dat kunnen vragen zijn over begraven of cremeren, locaties, mogelijkheden, eigen inbreng, kosten en verzekeringen. Wij staan open voor alle vragen.

Jarenlange ervaring

Na jarenlange ervaring met inloopspreekuren in Woerden, Leidsche Rijn en Utrecht is dit het eerste spreekuur in Gouda. Met dezelfde opzet van een persoonlijke benadering en een makkelijk toegankelijke locatie, willen we het moeilijke onderwerp van afscheid nemen bespreekbaar maken en mensen in staat te stellen zich goed voor te bereiden. Door het inloopspreekuur te herhalen op verschillende locaties kunt u altijd ergens op een spreekuur terecht. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken.

Vrijblijvend

Het inloopspreekuur van Amenti Uitvaartverzorging is kosteloos en helemaal vrijblijvend. Vanaf 11.00 uur kunt u binnenlopen om uw vraag voor te leggen aan Caroline, Rienie of Narda. U krijgt heldere uitleg, geven bruikbaar advies, of denken mee met de mogelijkheden.

U bent welkom. Wij ontvangen u met een kopje thee of koffie.

Los van het inloopspreekuur kunt u -ook vrijblijvend-  een afspraak maken voor een individueel gesprek.