Inloopspreekuur uitvaart De Meern

Voor iedereen

Het inloopspreekuur is voor iedereen die vragen heeft over wat er komt kijken bij het regelen van een uitvaart. Dat kunnen vragen zijn over hoe een begrafenis of crematie kan verlopen, de keuze van een kist, rouwkaart en vervoer, hoe kun je je voorbereiden, wat kun je zelf doen, wat zijn de kosten en hoe zit het met de verzekering? Maar u mag ons ook vragen stellen over onze werkwijze.
Laat u op voorhand informeren, zodat u op het moment zelf niet verrast wordt door vragen waarop u niet was voorbereid. Wat soms kan leiden tot ongewenste situaties of ongewenst hoge kosten.

Vrijblijvend

Het inloopspreekuur van Amenti Uitvaartverzorging is kosteloos en vrijblijvend. Het verplicht u tot niets. Het doel is mensen te informeren over hun persoonlijke situatie en mogelijkheden, zodat de juiste beslissingen genomen worden bij het regelen van de uitvaart van een dierbare.
Stel gerust uw vraag. U krijgt heldere uitleg, bruikbaar advies, of alternatieve mogelijkheden aangereikt.

Regelmatig inloopspreekuur

Amenti Uitvaartverzorging houdt regelmatig inloopspreekuur. Komt 12 november u niet uit, kijk dan in de agenda waar en wanneer het volgende inloopspreekuur wordt gehouden.
Los van het inloopspreekuur kunt u -ook vrijblijvend- een afspraak maken voor een individueel gesprek bij u thuis.

U bent welkom. Wij ontvangen u graag met een kopje thee of koffie.