Inloopspreekuur uitvaart De Meern

Het inloopspreekuur uitvaart De Meern is bedoeld voor iedereen die vragen heeft over het regelen van een uitvaart en alles wat daarbij komt kijken. Het kan zijn dat u de verantwoordelijkheid voor het regelen van de uitvaart van iemand in uw nabijheid krijgt en kunt u ter voorbereiding daar wat advies en ruggensteun bij gebruiken. Of u wilt zich voorbereiden op uw eigen uitvaart en u heeft daar vragen over.
Vanaf 10.00 uur kunt u vrijblijvend en kosteloos binnenlopen om Narda Delhaas of Caroline de Bruijn uw vragen voor te leggen.
Wij kunnen ook een kostenraming voor u maken, als u al ideeën heeft over hoe de uitvaart er ongeveer uit moet zien, of als dat tijdens het gesprek duidelijk wordt.

Terugkerend inloopspreekuur

Amenti Uitvaartverzorging wil met een regelmatig terugkerend inloopspreekuur op een laagdrempelige en persoonlijke manier toegankelijk zijn voor iedereen die vragen heeft over het regelen van een begrafenis of crematie, of wat daar bij komt kijken.

Wij staan open voor alle vragen, denkt u hierbij aan:

begraven of cremeren, en hoe gaat dat?
wat moet ik doen als er iemand in mijn omgeving overlijdt?
hoe kan ik mij van te voren voorbereiden?
mag ik zelf helpen met wassen en kleden?
waar kan er opgebaard worden?
wat mag/kan ik zelf doen?
wat kost een uitvaart?
hoe regel ik een uitvaart als ik dat duurzaam wil doen?
hoe zit het met de verzekering?
meedenken in een persoonlijke invulling
Loopt u gerust binnen, wij geven graag uitleg en advies. Wilt u alleen even kennismaken, dat kan ook. U wordt ontvangen met een kopje thee of koffie!

Vrijblijvende afspraak bij u thuis

Heeft u vragen, maar komt de datum of tijd van het spreekuur niet uit, neemt u dan contact op om een afspraak te maken voor een -vrijblijvend- individueel gesprek bij u thuis.