Informatieochtend door notaris en uitvaartverzorger

Amenti Uitvaartverzorging organiseert samen met Westdam Notarissen donderdag 10 oktober een informatieochtend van 10.15 tot 12.15 uur in Kasteel Woerden, kasteel 3 in Woerden. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Notaris

De notaris legt op begrijpelijke manier uit wat zij rondom het levenseinde voor u kan betekenen. U krijgt informatie over het maken van een testament, wat u kunt doen als u erfgenaam bent maar niet wilt opdraaien voor de schulden van de overledene, en wat er na een overlijden moet worden geregeld.

Uitvaartverzorger

Van de uitvaartverzorger krijgt u inzicht in de verschillende facetten van het regelen van een begrafenis of crematie. Op een originele manier wordt duidelijk gemaakt welke beslissingen u moet nemen en in welke volgorde. Zo bent u beter voorbereid op vragen die u gesteld gaan worden.

Kosteloos

De informatieochtend is kosteloos. U kunt vanaf 10.00 uur binnenlopen en om 10.15 uur start de bijeenkomst. Vooraf aanmelden is prettig, maar niet verplicht. Dat kan met een mail naar: amenti@amentiuitvaart.nl

U bent welkom. Wij ontvangen u graag met een kopje thee of koffie.