Ontzettend goed geholpen

In april is mijn man overleden, veel te jong en heel onverwachts. Door Caroline van Amenti zijn wij zo ontzettend goed geholpen en begeleid. De begeleiding is zeer professioneel, maar ook zeker heel erg persoonlijk. Dat heb ik, samen met mijn tienerkinderen, als zeer prettig ervaren.

Opdracht

Ik werd volledig begeleid in het proces naar de uitvaart toe. Per dag kreeg ik een andere ‘opdracht’, zodat de locatie, de kist, de kaart, de bloemen, allemaal goed overdacht en voorbereid konden worden. Er was ook aandacht voor de mensen om mij heen, zodat zij zich ook betrokken voelden.

Bloembericht

De uitvaart was in de corona-lockdown. Dus op alle vlakken aan banden gelegd. De optie voor het bloembericht, voor de vele mensen die niet aanwezig konden zijn, vond ik zeer prettig. Omdat Robin zo jong en geliefd was, stond onze kamer bijna 2 weken lang vol goede kwaliteit bloemen met persoonlijke en door Amenti handgeschreven berichten.

Opties en mogelijkheden

Er was volledig persoonlijke aandacht voor onze wensen. En omdat je nooit hebt nagedacht over zoiets vreselijks, is het fijn dat je zo goed wordt begeleid. Amenti gaf ons op alle vlakken opties en mogelijkheden aan, die bij ons passen. De organisatie was heel prettig en flexibel. Precies wat je nodig hebt op zo’n moment.

Amenti-Uitvaartverzorging_ervaring-Robin

Nog steeds contact

Het is inmiddels 4 maanden na dato en nog steeds zoeken ze af en toe contact met mij en krijg ik, naast steeds een mooi gesprek, ook tips over bijvoorbeeld gedenkbeelden en as sieraden. De informatie die ik krijg, is steeds toegespitst op wat ik nodig heb of in welke fase ik zit. Dat is al vanaf de dag van overlijden zo, dat vind ik zo prettig!

Ik hoop dat iedereen om mij heen nog lang bij mij blijft, maar ik zou zeker weer naar Amenti Uitvaartverzorging gaan voor het regelen van de uitvaart.

Utrecht, Karin Beumer

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Wie zijn wij
Wij zijn Marise Verboom en Caroline de Bruijn. Eén van ons is uw vaste contactpersoon.

Zeer betrokken uitvaartondernemer
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke,...
Lees verder Ervaringen