Je kunt het maar één keer goed doen

Een uitvaart is een onderdeel van de rouwverwerking. En je kunt het maar één keer goed doen. Dat maakt de keuze van een goede uitvaartondernemer ook zo belangrijk. Waarom wij zo tevreden zijn met Amenti Uitvaartverzorging? Dat zit in kleine dingen; bijvoorbeeld een andere standaard voor de foto van mijn man voor de kist. Net iets groter dan die van ons en precies passend bij het hout van de kist. En onze eigen standaard, die Narda net iets te klein en te wankel beoordeelde, zat al in een tasje, bij mijn jas.

Empatisch vermogen

Zo zou ik meer voorbeelden kunnen noemen. Empathisch vermogen en toch een zekere afstand kunnen houden, dat is een kunst, die men bij Amenti Uitvaartverzorging uitstekend beheerst. Respectvol en persoonlijk zijn trefwoorden die zeker gebruikt kunnen worden. Mijn twee volwassen zonen waren in het begin nogal sceptisch, maar zijn nu zeker zo tevreden als ik. Samen kijken we met een goed gevoel terug op de uitvaart. Dat helpt ons zeker verder in de verwerking van de dood van onze dierbare Co van den Berg.
Heel veel dank daarvoor!

Ans van den Berg, Bilthoven
beoordeling Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

0348 – 200 005

Dag en nacht bereikbaar

Wie zijn wij
Wij zijn Marise Verboom en Caroline de Bruijn. Eén van ons is uw vaste contactpersoon.

Zeer betrokken uitvaartondernemer
Rienie Baltussen is een kundige en zeer betrokken uitvaartondernemer. In alles is zij helder en transparant. Vooral haar persoonlijke,...
Lees verder Ervaringen