Crematie

Krijgt u in uw naaste omgeving te maken met een overlijden? Dan is dat in alle opzichten een emotionele en onzekere situatie. U wordt overvallen door allerlei gevoelens. En u maakt zich misschien ook zorgen om de crematie die geregeld moet gaan worden.

Crematie regelen

Amenti Uitvaartverzorging neemt alle tijd voor u bij het regelen van de crematie. Bij de tijd nemen hoort ook luisteren naar uw verhaal. Daarna bespreken wij samen met u de wensen en mogelijkheden voor de crematie.
Dat doen wij vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen leven geleid heeft, op welke manier dan ook. Het afscheid -de crematie- moet dan ook passen bij die persoon, het moet over hem of haar gaan.

Goede begeleiding

U kunt vertrouwen op onze zorgvuldige en betrokken begeleiding. In samenspraak met u gaan we stap voor stap op zoek naar een mooie en passende crematie. Onze begeleiding is op maat. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en uitvoering. Wij houden het overzicht.

Bij het regelen van de crematie en het nemen van de goede beslissingen zijn wij u graag behulpzaam in de regio Utrecht. Wij werken vooral in:

Uiteraard hebben wij ook ervaring in de andere gemeenten rond Utrecht; van Amersfoort tot Vianen en van Bodegraven tot Wijk bij Duurstede. Met onze ervaring en kennis zijn wij u in de regio van dienst.