Crematie De Meern

Bij het regelen van een crematie in De Meern wilt u graag goede begeleiding; persoonlijk, betrouwbaar, deskundig en zorgvuldig. Amenti Uitvaartverzorging heeft die waarden hoog in het vaandel. Sinds 2002 is Amenti Uitvaartverzorging gevestigd in De Meern en beschouwen wij De Meern als onze thuisbasis.

Crematieverzorging De Meern

Bij het verzorgen van een crematie komt er veel op u af.
In de eerste plaats wordt u overvallen door alle emoties, die veel en verwarrend kunnen zijn. Amenti Uitvaartverzorging streeft naar een betrokken en persoonlijk contact met de nabestaanden. Wij luisteren naar uw verhaal en gaan dan samen met u en andere betrokkenen bespreken wat uw wensen zijn en wat er geregeld moet worden voor de crematie.
De praktische kant kunt u gerust aan ons overlaten, maar dat hoeft niet. Ons aandeel in alle onderdelen is zo groot of zo klein als u dat wenst. Wij volgen u in uw wensen en vullen aan waar wij denken dat dat zinvol is. Tegelijkertijd houden wij het overzicht. Zodat de crematie uiteindelijk verloopt zoals besproken is, volgens uw wensen en u zich kunt richten op het laatste afscheid van uw dierbare.

Crematorium De Meern

In De Meern zelf is geen crematorium
Meest praktisch zijn de twee crematoria die het dichtst bij De Meern liggen; crematorium Noorderveld in Nieuwegein en crematorium Daelwijck in Utrecht -Noord.

Crematorium Noorderveld heeft één aula en een grote koffiekamer. Noorderveld heeft een inpandig uitvaartcentrum. Dat kan praktisch zijn, omdat de overledene dan maar een keer overgebracht hoeft te worden. Er is op de dag van de crematie dus geen rouwauto nodig, tenzij u graag wilt dat uw dierbare nog één keer langs het woonhuis, zijn/haar bedrijf of een andere speciale plek gereden wordt.
Lees meer…Crematie Nieuwegein

Datzelfde geldt eigenlijk ook voor crematorium Daelwijck in Utrecht-Noord. Daar ligt het uitvaartcentrum weliswaar naast het crematorium, maar op de dag van de uitvaart is er ook geen rouwauto nodig. De familie begeleidt hun dierbare lopend over het bruggetje en door de mooie tuin naar de ingang van het crematorium.
Dit crematorium heeft meer mogelijkheden. Er zijn twee aula’s en een Grand café waar de mogelijkheid bestaat om een bijeenkomst te houden in informele sfeer.
Lees meer… Crematie Utrecht

De twee andere crematoria die wij hier graag noemen zijn crematorium Amersfoort en crematorium Den en Rust in Bilthoven, dat onlangs is overgenomen door Dela.
Den en Rust staat bekend om zijn prachtige ligging en zicht op het bospad vanuit de aula.
Crematorium Amersfoort is een groot en modern crematorium met een lichte aula voor grote gezelschappen. Een klein intiem gezelschap kan hier terecht in de ronde familiekamer voor de plechtigheid.

Lees verder…
Crematieverzorging