Begrafenis

Het kan zijn dat u in uw naaste omgeving te maken gaat krijgen met een overlijden.
Dat is in veel opzichten een emotionele en onzekere situatie. U wordt overvallen door alle gevoelens die daar bij horen. U maakt zich misschien ook zorgen om de begrafenis die geregeld moet gaan worden.

Begrafenis regelen

Bij het regelen van de begrafenis neemt Amenti Uitvaartverzorging alle tijd voor u. Wij bespreken samen met u de wensen en mogelijkheden voor het regelen van de begrafenis en bieden een luisterend oor als daar behoefte aan is.
Dat doen wij vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en zijn of haar eigen leven geleid heeft, op welke manier dan ook. Het afscheid -de begrafenis- moet dan ook passen bij die persoon, het moet over hem of haar gaan.

Goede begeleiding

U kunt vertrouwen op onze zorgvuldige en betrokken begeleiding. In samenspraak met u gaan we stap voor stap op zoek naar een mooie en passende begrafenis. Onze begeleiding is op maat. Er is alle ruimte voor eigen inbreng en uitvoering. Wij houden het overzicht.

Bij het regelen van de begrafenis en het nemen van de goede beslissingen zijn wij u graag behulpzaam in de regio Utrecht. Wij werken vooral in:

Ook in de andere plaatsen rond Utrecht hebben wij ervaring; van Amersfoort tot Vianen en van Bodegraven tot Wijk bij Duurstede.
Met onze ervaring en kennis zijn wij u in de regio graag van dienst.